Menu

========================================
PLEASE ENABLE YOUR JAVASCRIPT TO VIEW THIS PAGE!
========================================


[ How? ]


Afrika : Sekumpulan pemburu ular hanya menggunakan tangan kosong dan sedikit peralatan untuk menangkap ular berbisa. Mereka dipercayai mempunyai daya imun yang tinggi terhadap bisa haiwan yang sangat berbahaya ini. Tiada peralatan canggih dan mereka hanya menggunakan semangat kerjasama untuk menangkap haiwan berbisa ini..

African : Amboi.. Berat jugak awak ni yea.. Tutup mulut! Busuk la!
Snake : Tssst..

African 1 : Apa yang penting?
African 2 : Kerjasama!
African 3 : Kerjasama!

Tangan atau kaki mereka dijadikan umpan dan dibaluti dengan kulit haiwan agar patukan si ular tidak menembusi badan.

African 1 : Dah dapat ke?? Lamanya..
African 2 : Ah, ko diam la! Panas tahu dalam ni!

African : Hello! Anybody home?

African : Gorgeous! Gorgeous!
Snake : Looks like Crocodile Hunter..

Snake : Tssst..
African : Opocot!!

African : Ke mari kau! Ke mari!
Snake : Tssst.. Tak nak! Tak nak!

African 1 : Dapat ular besar ke? Bapak berat!
African 2 : Tarik laa!!
Huh! Memang terer mereka ni!
Apa yang penting bagi mereka ialah kerjasama!
Entah dah berapa kali mereka-mereka ni kena patuk..
Tapi, setiap patukan menjadi penaik semangat untuk mereka menangkap lebih banyak ular..
Ada bran nak join saya tangkap ular cara macam ni??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!
JANA PENDAPATAN TANPA HENTI WALAUPUN ANDA TELAH BERHENTI!
Wujudkan Suasana Islamik Rumah Anda Dengan Alunan Azan Setiap Waktu, Bacaan Quran & Zikir! Free Poslaju & Free Gift!
SELUAR DALAM BIO MAGNET - Cara Mudah Merawat Masalah & Fungsi Seksual Lelaki

2 Comments:

  1. Ini bukan haiwan berbisa lah tapi jenis haiwan yang kaki kelentong atau sejenis haiwan yang suka menipu dan suka membelit atau kaki belit.
    Tak berbisa tapi cume suka membelit..

    ReplyDelete

LIKE Facebook Kami Di Sini!!!

 
Top