7

Mencari minyak dagu?
Berminat nak beli?
Nak harga paling murah di pasaran?

3 JENIS TAHAP MINYAK DAGU :

TAHAP 1 Belum Bertuan
TAHAP 2 Sekali Calit Berkesan
TAHAP 3Minyak Dagu Suruhan

Medium Perantaraan.. (roh manusia atau Jin atau hantu raya)
Ada juga yang berkata seorang mayat hanya boleh dibuat untuk satu botol atau seorang tuan saja.. Ada nama si mati akan dipanggil.. Tetapi yang peliknya ada bomoh membuat minyak ini berpuluh botol pada satu mayat..

Ada yang berkata kalau nak minyak dagu yang berkesan pergi ambik sendiri.. Jika kita bertanya kepada ustaz, bomoh, sami hindu atau buddha, tak usah hajat ingin memiliki minyak dagu anda biasanya akan ditampar.. Kalau anda bertanya pun sudah kena tazkirah dari siang ke malam.. Hahahaha!

Minyak dagu ni ada banyak gred.
Gred pertama yang originalnya dari orang yang mati sama.. Lebih bagus kalau orang yang mati dibunuh dengan kejam.. Ada juga diambil dari perempuan yang mati kemalangan.. Ada juga yang diambil dari perempuan mati beranak.. Ada juga minyak ini diambil dari buah dada dan dagu atau apa jua anggota mangsa..
Gred kedua pulak dari sembelihan beruk, monyet atau mawas. Ikut jenis dan warna la. Ada juga dibuat dari kerbau kot..
Yang paling murah pulak dari jenis anjing hitam.

Kegunaan Minyak Dagu:
Minyak dagu yang asli gred tinggi boleh disuruh melakukan tugas berat seperti menggerakkan sesuatu barang serta merta seperti menolak kereta.. Biasanya minyak ini sangat berat.. Ada cerita mengatakan kapal terbang pun tak boleh berlepas.. Boleh dilihat dan diuji dengan mata kasar sesuatu bukti itu.

Boleh membunuh musuh atau pukulan jarak jauh… Lebih hebat dari silat nasrul Haq.. Boleh mematah-matahkan kaki musuh beberapa minit sahaja.. Boleh menyakitkan mangsa serta merta..

Boleh mendapatkan cinta berahi dan seks palsu atau mengikat pasangan sehingga akhir hayat.. Ada yang tahan beberapa bulan dan ada yang tahan sangat lama..

Boleh membuat aniaya kat kedai atau premis orang lain supaya perniaagaan tidak laku.. Biasa untuk bisnes la..

Ia juga boleh diperintah apa saja.. Seperti cerita lampu aladdin..

Kebanyakan yang asli dari siam dan utara semenanjung.. Ia amat sukar dibawa semasa hujan.. Jika ingin membawa semasa hujan perlu disimpan didalam sesuatu yang neutral.. Berhati-hati semasa membawa menyeberangi sungai.. Dan hindarkan merentasi lautan.. Jika minyak ini tidak digunakan ia akan disimpan ke dalam tanah untuk mengelakkan disambar petir..
 Ada rahsia mengenai minyak dagu ini untuk mengelakkan dari disambar petir.. Hanya bomoh siam rangking tinggi (ajaran) yang boleh melakukannnya.. Minyak dagu ini kekuatannya bergantung pada wilayah dan ada banyak lagi rahsianya..

Kita sering mendegar mengenai puja dan jampi oleh Tok Bomoh, seperti minyak dagu, minyak berpuja ( minyak orang mati di bunuh ) telur ayam, kulit kerbau balau yang mati di panah petir, tulang orang mati, tulang babi, tulang kongkang, kulit babi, besi bath siam, tahi besi, paku, rambut, gigi, patung siam, tanah kubur, tengkorak, batu tokong siam atau tokong Hindu, serpihan batu asah dan sebagainya dari segi mentalitinya amat menggerunkan..
Tapi kebodohan sesetengah orang dia hanya dengar dan percaya pada sesuatu yang belum pasti.. Seperti memiliki barang mistik untuk dibuat tangkal.. Padahal tanpa tangkal pun dia mampu melakukannya.. Mungkin tangkal itu untuk meningkatkan keyakinan diri..

Post ini juga untuk para pencari atau pemburu yang berhajat ingin memiliki minyak dagu (MD) yang asli..

Post ini juga untuk yang ingin menjual beli minyak dagu di antara satu sama lain atau yang ingin memindah milik minyak dagu secara percuma kerana tidak ingin bersekongkol dengan minyak dagu ini..

Post ini juga untuk membincangkan para penjual minyak dagu palsu atau tidak berkesan dan juga ingin berkongsi pengalaman..

Post ini juga untuk para peminat minyak dagu berinteraksi berjumpa dan juga berkerjasama untuk mendapatkan minyak dagu dari siam dan malaysia.. Kerana risiko yang tinggi..

Post ini juga untuk para pengkaji minyak dagu yang ingin membuktikan sendiri dengan mata kepala sendiri.. Kerana ini zaman moden, ramai yang tidak percaya kewujudan hantu (jin)..

Post ini juga untuk mereka yang sukar mahu percaya sembang-sembang di warung/kampung atau khabar angin yang belum pasti keampuhannya.. Setakat borak/syarahan saja panjang..

Post ini juga yang ingin mencari jalan penyelesaian membebaskan diri dari dibelenggu oleh minyak dagu ini atau yang ingin mencari penawar untuk memulihkan mangsa yang terkena minyak dagu ini.. Kerana penangan minyak ini sukar disembuhkan dalam waktu yang singkat bergantung kepada gred minyak dagu dan kaedah membuatnya…

Serta para peminat hantu-hantu(tidak boleh masuk islam) dan juga yang tidak percayakan hantu(Jin)..

Post ini tidak secara terbuka kerana banyak yang takut dan membantah mengenai maklumat minyak dagu, apatah lagi memiliki minyak maksiat atau syirik ini..

Untuk info lanjut mengenai minyak dagu, sila layari
SELUAR DALAM BIO MAGNET - Cara Mudah Merawat Masalah & Fungsi Seksual Lelaki
"BUAT DUIT RAYA DI BULAN RAMADHAN DAN SAMBIL BERSEMBANG MESRA DI HARI RAYA. TEMPAT TERHAD"
TERBARU!!! WOW!!! SAYA PUN MAHU HIBAH 15% - 30% SETIAP MINGGU DENGAN FORMULA HEBAT PAKAR ANTARABANGSA KINI DI MALAYSIA
ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!
JANA PENDAPATAN TANPA HENTI WALAUPUN ANDA TELAH BERHENTI!
Wujudkan Suasana Islamik Rumah Anda Dengan Alunan Azan Setiap Waktu, Bacaan Quran & Zikir! Free Poslaju & Free Gift!

Post a Comment Blogger

 1. mne bole dptkn minyk dagu ni?

  ReplyDelete
 2. dekat mane sye boleh dpatkan miyak dagu nie ? sye nak .. sye xd email . sile hntar di facebook saya .. farah_fadib@yahoo.com .. trime kseh ..

  ReplyDelete
 3. Apa bodoh la mangkuk anon dua ekor kt atas ni. Nak sgt ko buat pakai dagu sendiri la. Apa bodo lah.

  ReplyDelete
 4. kakakakakakak ANAK BALIK LA KE PANGKAL JALAN NAK......

  ReplyDelete
 5. satu liter bpe..? harge ikut pasaran minyak diesel tak..? klau ikut sye nak seludup je.. flavour ape ade..? buad perisa shisya boleh tak..?

  ReplyDelete
 6. aku nk tgok skit mana dia yg kata minyak dagu yg hebat sangat tu... nk boleh angkat kereta ke apa ..bak sini .. jual kat aku hihi

  ReplyDelete

 
Top