Video Askar Amerika Rogol Wanita!

Ini lah perangai sebenar wajah tentera Amerika yang sering digembar-gemburkan sebagai sebuah pasukan tentera yang terbaik di dunia dan sering menjaga keamanan dunia sejagat..Suatu sifat yang boleh dikatakan 'jauh panggang dari api' sebenarnya.. Amat memalukan bagi sebuah negara yang dikatakan maju dan bertamadun namun akhlak dan nilai moral para tentera nya hanya senipis kulit bawang.. Hanya pandai mengambil kesempatan terhadap mereka yang lemah.. Ptuihhh!

Untuk pengetahuan korang, wanita-wanita Iraq yang kebanyakan menjadi mangsa rogol puak tentera Amerika ini adalah para wanita yang berstatus ibu dan anak-anak kecil yang menjadi tahanan mereka.. Dah la tu, tanpa segan silu merogol mereka di hadapan tahanan lelaki yang lain pulak seolah-olah mereka ni tak ada maruah.. Gambar-gambar pemerkosaan wanita Iraq oleh tentera Amerika ni pernah menjadi kecaman antarabangsa suatu ketika dahulu, namun sayangnya, daripada ramai-ramai yang terlibat, hanya seorang sahaja yang berjaya ditangkap dan dijatuhkan hukuman..
Kalau korang nak tengok gambar, meh tengok kat bawah ni.

Salah seorang tentera yang terlibat dalam perilaku di atas yang telah berjaya ditahan:



Video askar Amerika lahanat merogol wanita :

ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!
JANA PENDAPATAN TANPA HENTI WALAUPUN ANDA TELAH BERHENTI!
BINA BLOG BISNES UNTUK KEMBANGKAN BISNES ANDA DI INTERNET! MURAH & CEPAT!
Wujudkan Suasana Islamik Rumah Anda Dengan Alunan Azan Setiap Waktu, Bacaan Quran & Zikir! Free Poslaju & Free Gift!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 Comments

Iraq war was a war of shame as well as the Balkan Wars of Islam. Besides its leaders hanged by his own people but the people of Muslim women raped and humiliated Muslim male penis is cut mark islam is stupid and cowardly if really attacked and not united by Icelandic leader sappy ...

Reply

Niat bagus.... cuma silap sikit je. Memang tentera US merogol saudari Muslimah Iraq. Tapi gambar kat atas tu keratan dari filem porno. Mungkin orang akan tuduh saya pernah tengok. Ikhlas saya jawab tak. Tapi memang conform 99% gambar atas tu filem porno.
1.Operasi terbuka, tentera US tak pernah buka helmet. Sniper Iraq banyak.
2.Kenapa di buat di tempat begitu...? Sebab nak tunjuk suasana sterotype padang pasir. Padahal Iraq walaupun negara teluk, tapi takderlah orang2nya bergerak kt padang pasir.
3.Yg paling jelas ini filem Porno... tak pernah US hantar tentera pakai uniform camouflage hijau kt negara arab. Bukan perang dalam hutan macam Vietnam. Uniform selalu warna kelabu terang, boleh tengok contoh dalam berita dunia.

Harap dapat turunkanlah gambar ni...cerita? Ok dah....memang betul. Tapi gambar ni, gambar porno lucah yg dikaburkan sahaja...

Reply

tak pe, gambr kat atas boleh jer ignore, so macam mna pulak ngan video kat bawah tu, tupun nak kata fake ker? memanglah kbnyakn dari tntra2 amerika ni ibarat gunting dalm liptan, kat media2 barat bhkan media tmptn kata mreka ok! tpi di irak sana lain lak jawabnya..."jahannam"

Reply

ok gambar kat atas tu mmnglah fake,macam mna pulak ngan video kat bawah tu, takkan itu pun nak kata fake, memnglah sebgian dari tntra amerika bersifat jahannam... dalm media semua ok, tapi kat dunia nyata perngai cam bintng,sikp cam setan... :P Jahannam buawweeeekkk.....

Reply

Untuk orang di atas ni, ada siapa cakap video tu fake ke? Rasanya saya tak sebut pulak pasal video, saya sebut pasal gambar. Cuba baca balik komen saya.

Reply

Nasihat saya, turunkan lah gambar tu. Kalau ada orang kat luar nak enjoy tengok video lucah fantasi rogol, dia akan cari daripada gambar tu. Harap tak ikut sesetengah viewer untuk ignore. Sebab kat luar sana, tak semua ignore monor semua ni. Ada aje macam2 jenis orang. Pantang nampak gambar macam tu, terus klik cari original dari mana. Pantang ada gossip artis bergambar lucah, terus cari tak kira cara.
Bab video tu, takder siapa kata tak betul.

Reply

ya allah kau jahannam kan lah seluruh negara yahudi laknattullah

Reply

huhuhuhu.....dunia sekarang macam2 boleh buat...ala2 tarzan pun ada...ala2 bapa kongkek anak pun ada...macam2 la....hahahahah.....akal fikiran korang ni pendek la...

Reply

Macam murtabak thosai lah nihhh...

Reply

Post a Comment