102
HA! HA! HA!
JANGAN TANYA KENAPA TAK DICENSORED.
BESAR SANGAT NI, MACAM MANA NAK CENSOR?
HAHAHA!


Aduan lelaki yang memiliki zakar "besar" membuatkan isterinya merasa sakit jika mereka ingin bersama.

SAYA BARU MENDIRIKAN RUMAH TANGGA JANUARI LALU. YANG MERUNGSINGKAN SAYA IALAH, SEHINGGA HARI INI SAYA BELUM DAPAT MEMASUKKAN ZAKAR KE DALAM KEMALUAN ISTERI. 
ISTERI SAYA MENGADU SAKIT KERANA ZAKAR SAYA TERLALU BESAR. USIA SAYA 37 TAHUN MANAKALA ISTERI SAYA 28 TAHUN. APA PERLU SAYA LAKUKAN UNTUK MENGATASI MASALAH INI?

RAHMAN, JB.
P/s : Untuk menjaga sensitiviti, admin terpaksa censor gambar di atas. Klik link di bawah untuk melihat gambar uncensored.

SELUAR DALAM BIO MAGNET - Cara Mudah Merawat Masalah & Fungsi Seksual Lelaki
"BUAT DUIT RAYA DI BULAN RAMADHAN DAN SAMBIL BERSEMBANG MESRA DI HARI RAYA. TEMPAT TERHAD"
TERBARU!!! WOW!!! SAYA PUN MAHU HIBAH 15% - 30% SETIAP MINGGU DENGAN FORMULA HEBAT PAKAR ANTARABANGSA KINI DI MALAYSIA
ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!
JANA PENDAPATAN TANPA HENTI WALAUPUN ANDA TELAH BERHENTI!
Wujudkan Suasana Islamik Rumah Anda Dengan Alunan Azan Setiap Waktu, Bacaan Quran & Zikir! Free Poslaju & Free Gift!

Post a Comment Blogger

  1. hahaha..besoorrnyaa ular telepas neh..bahagahaaha!

    ReplyDelete
  2. laa.. biasa la tu, minggu pertama mmg tak boleh masuk lg. mmg rs sakit. sblm masuk tu jilat2 la dulu lama sikit. pooddah

    ReplyDelete
  3. Ye ke??? Kalau besooo tu macam mane nak menjalani kehidupan seharian ye... Tak caye la.... Agaknye kalau terserempak dgn ular, tentu ular tu terkejut beruk dan pasti menyelinap lari.......

    ReplyDelete
  4. Haram menghisap kemaluan perempuan ataupon lelaki

    ReplyDelete
  5. fuyoo..giloo...hahahaha

    ReplyDelete
  6. Zamri KL dah menular ke blog Mazeer.. HAHAHAHA! Nasib kau la Mazeer!!!!!! =))

    ReplyDelete
  7. Sukanya orang atas aku ni.. :))

    ReplyDelete
  8. ala bkn susah kau main la lubang bini kau smpi dia btl2 stim...pas 2 kau jolok la sikit2 lma2 msk punya...klu dia sakit suruh tahan,mula mmg sakit lama x dh

    ReplyDelete
  9. tudia besaq..!!! =))

    ReplyDelete
  10. jilat2 dulu pepet bini ko.. tarik bibir pepet bini ko ngan mulut.. pekup mulut ko kat area kelintit dia main2 ngan lidah.. agak pepet dah basah, kote pon dah stim 150 darjah!! jolok ja, biaq pi dia menjerit.. tu menjerit sedap.. pepet dia mesti basah punya.. aku pernah main ngan bini orang sebab laki dia takot nak main ngan dia sebab asyik ngadu sakit je.. ko nak bini ko jadi mangsa aku? kalu taknak ROGOL bini ko dgn hardcore!!

    ReplyDelete
  11. sialla ..phui.....

    ReplyDelete
  12. bagi kta aku je la yg aku punya muat dgn bini kow

    ReplyDelete
  13. ape bodo la comment2 kat atas nie..

    ReplyDelete
  14. main bini orang ...nnty allah bls orang main ank hang atau orang main ngan bini hang...servers your right..

    ReplyDelete
  15. haha, zamri kl mai dah, virus!

    ReplyDelete
  16. anonymous November 22, 2012 11:09 AM,yeke haram?

    ReplyDelete
  17. Ular dari ladang..

    ReplyDelete
  18. :)) Pertama kali aku melihat .. dulu dengar cerita je..

    ReplyDelete
  19. zamri kl is back....

    ReplyDelete
  20. laki aku dulupun besau, sebesar botol susu budak.....seminggu kami main dulu, laki aku bijak, mcm2 dia buat supaya aku terangsang habis, sedar2 konek besau dia dah masuk, sampai leni x ada apa kisah hah....tiap2 mlm main.

    ReplyDelete
  21. nasihat org atas aku ni terbaik!! tp gila seks skit ayat2 dia...

    ReplyDelete
  22. pehhh komen2 ni... x bertapis lgsung...:-w

    ReplyDelete
  23. weit..kt org timur..sopan sikit...yg ISLAM..extra sopan yek

    ReplyDelete
  24. nk caye ke tak ni...hal dlm kelambu pun nk sebarkn ntah pape larr...

    ReplyDelete
  25. assalamualaikum,haram dan berdosa bila menceritakan dan menyebarkan malam pertama anda kepada orang lain waallahualam :)

    ReplyDelete
  26. xberlapik langsung ckp. xmalu betul. yg dah kawen tu hrus ke cite kt sni. err...

    ReplyDelete
  27. alaaa,, biasa la tu.. sakit tu nikmat .. kalau dh jadi isteri kena la tahan sakit. hahaha =))

    ReplyDelete
  28. x_x herm citer orang kwin nie

    ReplyDelete
  29. Hai Rahman, sya pun nk bsr jgk - mcm mn tknik utk bsr mcm tuye..

    ReplyDelete
  30. bini dia yg tak tahan sakit agaknya...bejin lagila tu...hihihi

    ReplyDelete
  31. mcmna nk tgk gmbr uncensored tu?

    ReplyDelete
  32. biasalah masih dara..jgn masukkan zakar full..masuk2 sikit2 jer dulu..

    ReplyDelete
  33. Sume bnda nk bgi tau orang...
    Bengong tol la...

    ReplyDelete
  34. dia saja jer bAGI org pening pikir

    ReplyDelete
  35. haiz kan wanita byk suka yang besar mrk cuma ckp sakit tapi semua akan rasa lebih syok kalau besar tetapi waimapun brp besar jgn buat dia syok sampai pergi hospital

    ReplyDelete
  36. ini pic omputih, awok tu RAHMAN JB xleh masuk coz kontot sgt...camner nk masuk. nmpk no nipunye

    ReplyDelete
  37. astarhgfirullahalhazim....X(

    ReplyDelete
  38. hei rahman,,, kamu hebat.... wakakaka

    ReplyDelete
  39. biasa lah tu yg dok citer tu bukan nama sebenar..

    ReplyDelete
  40. Sapa ckp haram bla mjilat anu istri kta, harus, cuma yg part haram tu bla kena NAJIS...

    ReplyDelete
  41. cube pki ayat berjimak kan sedap... ini guna ayat pasar... ok la tu basar... tu la tuhan da bg yg besar nk yg kecik, bila bg kecik nk besarkan pulak... manusia xpernah puas apa yg dia ada.... x pham aku... cube la bersyukur... yg pmpn plak redha je la... da nama pon isteri pandai2 la adjust... bnd sakit tu la sedap... xsakit xsedap la jawap nya.... ada ngerti?

    ReplyDelete
  42. uh..apekah makhluk yg membelit tu?
    0:-)

    ReplyDelete
  43. Anonymous said...
    Sapa ckp haram bla mjilat anu istri kta, harus, cuma yg part haram tu bla kena NAJIS...


    January 28, 2013 at 11:04 PM

    Btol tu...

    ReplyDelete
  44. Ni orang panggil bodo tak boleh nak di ajar. Kesian mak bapak kau hantar kau orang belajar tapi bodo macam tunggul!

    ReplyDelete
  45. waw gede banget,,
    pastesan aja gagal...
    jhahah

    ReplyDelete
  46. Komenlah secara berhemah kerana komen anda menggambarkan peribadi anda.


    ade den kesah....

    ReplyDelete
  47. Iklan apa yg menyemak ni mazeer

    ReplyDelete
  48. Buang la iklan ayam ni aku guna phone xleh nak baca komen le..

    ReplyDelete
  49. nadzirah nakal eh

    ReplyDelete
  50. Ish3 ni org ank 4 nk bgtau..main tu masuk kpala sudah la..nanti bla dah beranak bru boleh masuk abih..ada paham..tu pun nk kna ajaq

    ReplyDelete
  51. syukur apa yg ada..

    ReplyDelete
  52. yg laki tu check la tgok...haha

    ReplyDelete
  53. suma y atas bodo.. keturunan perogol sial...
    org bawah kalu komen blue pn keturunan pelacur...

    ReplyDelete
  54. saya belum akil baligh lagi.. T.T

    ReplyDelete
  55. Masuk Toilet main sabun..... tahan dalam botol..... lepas tu pandai2

    ReplyDelete
  56. mak aih, tu dah tahap climax ke tu?

    ReplyDelete
  57. Sedap dpt main dgn laki mcm ni

    ReplyDelete
  58. wallawey pe la cecite camne ,,,kalakar pon ad ...

    ReplyDelete
  59. isap gam weyh.ahahhahaaaaaa

    ReplyDelete
  60. soh bini ea isap gam dlu , lpas tu bru main. HAHHAHAHAHAHAAAA

    ReplyDelete
  61. Cer komen bertapis ckit....ape2 pun harap dapat selesaikan dgn jalan yg terbaek..

    ReplyDelete
  62. Pompuan tak takut Jantan punei beso bang. Pompuan suka Jantan punei beso bang, tapi mahulah cukup tegang, sebab cipap nyer terasa berisi penoh tersengkang. Yg Pompuan takut Jantan punei panjang, sampei terentak sudu-hati nyer, hingga Pompuan sakit mengerang ..^_^=_=..

    ReplyDelete
  63. HAHAHAHAHAHA!!! Komen semua lawak..

    ReplyDelete
  64. entah lha.. besar sgt ka?? sedap klau main .. gurl cuma rasa sakit, tp sakit2 drang mau jga.. sex is great.., arrr2 sedap.. air cipap sedap.. arrrrrrrrrrrrrrrhhhhhhhhhhhhh..pancut..

    ReplyDelete
  65. lama2 boleh la msuk tue...

    ReplyDelete
  66. sapa2 nk fuck dgn saya.?batang panjang 8.cm..tahan lama & pancut luar.duit xdak nk kawen

    ReplyDelete
  67. hmm, tu laa.. nafsu sgt nk yg bsar, skrg ni tgk bini kaw pn dh xnk main dgn kaw, pdan muka..

    ReplyDelete

 
Top