GAGAL BERSETUBUH KERANA ZAKAR TERLALU BESAR!

HA! HA! HA!
JANGAN TANYA KENAPA TAK DICENSORED.
BESAR SANGAT NI, MACAM MANA NAK CENSOR?
HAHAHA!


Aduan lelaki yang memiliki zakar "besar" membuatkan isterinya merasa sakit jika mereka ingin bersama.

SAYA BARU MENDIRIKAN RUMAH TANGGA JANUARI LALU. YANG MERUNGSINGKAN SAYA IALAH, SEHINGGA HARI INI SAYA BELUM DAPAT MEMASUKKAN ZAKAR KE DALAM KEMALUAN ISTERI. 
ISTERI SAYA MENGADU SAKIT KERANA ZAKAR SAYA TERLALU BESAR. USIA SAYA 37 TAHUN MANAKALA ISTERI SAYA 28 TAHUN. APA PERLU SAYA LAKUKAN UNTUK MENGATASI MASALAH INI?

RAHMAN, JB.
P/s : Untuk menjaga sensitiviti, admin terpaksa censor gambar di atas. Klik link di bawah untuk melihat gambar uncensored.

ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!
JANA PENDAPATAN TANPA HENTI WALAUPUN ANDA TELAH BERHENTI!
BINA BLOG BISNES UNTUK KEMBANGKAN BISNES ANDA DI INTERNET! MURAH & CEPAT!
Wujudkan Suasana Islamik Rumah Anda Dengan Alunan Azan Setiap Waktu, Bacaan Quran & Zikir! Free Poslaju & Free Gift!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

102 Comments

hahaha..besoorrnyaa ular telepas neh..bahagahaaha!

Reply

Biasa la, AMERICAN SIZE.. =))

Reply

laa.. biasa la tu, minggu pertama mmg tak boleh masuk lg. mmg rs sakit. sblm masuk tu jilat2 la dulu lama sikit. pooddah

Reply

Ye ke??? Kalau besooo tu macam mane nak menjalani kehidupan seharian ye... Tak caye la.... Agaknye kalau terserempak dgn ular, tentu ular tu terkejut beruk dan pasti menyelinap lari.......

Reply

Haram menghisap kemaluan perempuan ataupon lelaki

Reply

terbaekkkkkkkkkkk~~~ =D7

Reply

fuyoo..giloo...hahahaha

Reply

7:) :ar!

Reply

Zamri KL dah menular ke blog Mazeer.. HAHAHAHA! Nasib kau la Mazeer!!!!!! =))

Reply

Sukanya orang atas aku ni.. :))

Reply

ala bkn susah kau main la lubang bini kau smpi dia btl2 stim...pas 2 kau jolok la sikit2 lma2 msk punya...klu dia sakit suruh tahan,mula mmg sakit lama x dh

Reply

tudia besaq..!!! =))

Reply

jilat2 dulu pepet bini ko.. tarik bibir pepet bini ko ngan mulut.. pekup mulut ko kat area kelintit dia main2 ngan lidah.. agak pepet dah basah, kote pon dah stim 150 darjah!! jolok ja, biaq pi dia menjerit.. tu menjerit sedap.. pepet dia mesti basah punya.. aku pernah main ngan bini orang sebab laki dia takot nak main ngan dia sebab asyik ngadu sakit je.. ko nak bini ko jadi mangsa aku? kalu taknak ROGOL bini ko dgn hardcore!!

Reply

sialla ..phui.....

Reply

bagi kta aku je la yg aku punya muat dgn bini kow

Reply

ape bodo la comment2 kat atas nie..

Reply

main bini orang ...nnty allah bls orang main ank hang atau orang main ngan bini hang...servers your right..

Reply

haha, zamri kl mai dah, virus!

Reply

anonymous November 22, 2012 11:09 AM,yeke haram?

Reply

Ular dari ladang..

Reply

:)) Pertama kali aku melihat .. dulu dengar cerita je..

Reply

zamri kl is back....

Reply

laki aku dulupun besau, sebesar botol susu budak.....seminggu kami main dulu, laki aku bijak, mcm2 dia buat supaya aku terangsang habis, sedar2 konek besau dia dah masuk, sampai leni x ada apa kisah hah....tiap2 mlm main.

Reply

nasihat org atas aku ni terbaik!! tp gila seks skit ayat2 dia...

Reply

wooowwwww...

Reply

ngeri kali X_X

Reply

pehhh komen2 ni... x bertapis lgsung...:-w

Reply

weit..kt org timur..sopan sikit...yg ISLAM..extra sopan yek

Reply

tu pepet jin kot ahaks...:O

Reply

nk caye ke tak ni...hal dlm kelambu pun nk sebarkn ntah pape larr...

Reply

assalamualaikum,haram dan berdosa bila menceritakan dan menyebarkan malam pertama anda kepada orang lain waallahualam :)

Reply

xberlapik langsung ckp. xmalu betul. yg dah kawen tu hrus ke cite kt sni. err...

Reply

alaaa,, biasa la tu.. sakit tu nikmat .. kalau dh jadi isteri kena la tahan sakit. hahaha =))

Reply

x_x herm citer orang kwin nie

Reply

Hai Rahman, sya pun nk bsr jgk - mcm mn tknik utk bsr mcm tuye..

Reply

biar betoi..=P~

Reply

bini dia yg tak tahan sakit agaknya...bejin lagila tu...hihihi

Reply

mcmna nk tgk gmbr uncensored tu?

Reply

tipu la 2 [-(

Reply

biasalah masih dara..jgn masukkan zakar full..masuk2 sikit2 jer dulu..

Reply

wow..hebat

Reply

Sume bnda nk bgi tau orang...
Bengong tol la...

Reply

dia saja jer bAGI org pening pikir

Reply

haiz kan wanita byk suka yang besar mrk cuma ckp sakit tapi semua akan rasa lebih syok kalau besar tetapi waimapun brp besar jgn buat dia syok sampai pergi hospital

Reply

ini pic omputih, awok tu RAHMAN JB xleh masuk coz kontot sgt...camner nk masuk. nmpk no nipunye

Reply

astarhgfirullahalhazim....X(

Reply

hei rahman,,, kamu hebat.... wakakaka

Reply

aku kenal siapa Rahman tu...

Reply

biasa lah tu yg dok citer tu bukan nama sebenar..

Reply

Sapa ckp haram bla mjilat anu istri kta, harus, cuma yg part haram tu bla kena NAJIS...

Reply

cube pki ayat berjimak kan sedap... ini guna ayat pasar... ok la tu basar... tu la tuhan da bg yg besar nk yg kecik, bila bg kecik nk besarkan pulak... manusia xpernah puas apa yg dia ada.... x pham aku... cube la bersyukur... yg pmpn plak redha je la... da nama pon isteri pandai2 la adjust... bnd sakit tu la sedap... xsakit xsedap la jawap nya.... ada ngerti?

Reply

uh..apekah makhluk yg membelit tu?
0:-)

Reply

Anonymous said...
Sapa ckp haram bla mjilat anu istri kta, harus, cuma yg part haram tu bla kena NAJIS...


January 28, 2013 at 11:04 PM

Btol tu...

Reply

.... :O)

Reply

Ni orang panggil bodo tak boleh nak di ajar. Kesian mak bapak kau hantar kau orang belajar tapi bodo macam tunggul!

Reply

waw gede banget,,
pastesan aja gagal...
jhahah

Reply

Komenlah secara berhemah kerana komen anda menggambarkan peribadi anda.


ade den kesah....

Reply

apasal bengkok mazeer ? hahaha

Reply

Iklan apa yg menyemak ni mazeer

Reply

Buang la iklan ayam ni aku guna phone xleh nak baca komen le..

Reply

nadzirah nakal eh

Reply

Ish3 ni org ank 4 nk bgtau..main tu masuk kpala sudah la..nanti bla dah beranak bru boleh masuk abih..ada paham..tu pun nk kna ajaq

Reply

syukur apa yg ada..

Reply

yg laki tu check la tgok...haha

Reply

suma y atas bodo.. keturunan perogol sial...
org bawah kalu komen blue pn keturunan pelacur...

Reply

saya belum akil baligh lagi.. T.T

Reply

Masuk Toilet main sabun..... tahan dalam botol..... lepas tu pandai2

Reply

mak aih, tu dah tahap climax ke tu?

Reply

Sedap dpt main dgn laki mcm ni

Reply

wallawey pe la cecite camne ,,,kalakar pon ad ...

Reply

isap gam weyh.ahahhahaaaaaa

Reply

soh bini ea isap gam dlu , lpas tu bru main. HAHHAHAHAHAHAAAA

Reply

Cer komen bertapis ckit....ape2 pun harap dapat selesaikan dgn jalan yg terbaek..

Reply

Pompuan tak takut Jantan punei beso bang. Pompuan suka Jantan punei beso bang, tapi mahulah cukup tegang, sebab cipap nyer terasa berisi penoh tersengkang. Yg Pompuan takut Jantan punei panjang, sampei terentak sudu-hati nyer, hingga Pompuan sakit mengerang ..^_^=_=..

Reply

HAHAHAHAHAHA!!! Komen semua lawak..

Reply

entah lha.. besar sgt ka?? sedap klau main .. gurl cuma rasa sakit, tp sakit2 drang mau jga.. sex is great.., arrr2 sedap.. air cipap sedap.. arrrrrrrrrrrrrrrhhhhhhhhhhhhh..pancut..

Reply

lama2 boleh la msuk tue...

Reply

sapa2 nk fuck dgn saya.?batang panjang 8.cm..tahan lama & pancut luar.duit xdak nk kawen

Reply

hmm, tu laa.. nafsu sgt nk yg bsar, skrg ni tgk bini kaw pn dh xnk main dgn kaw, pdan muka..

Reply

sex is great..

Reply

Post a Comment