BAKAT MENARI ROSMAH MANSOR!


Datin Seri Dr Rosmah Mansur ialah first lady yang sangat versetail. Beliau bukan sahaja pandai menyanyi tetapi beliau juga seorang penari yang sangat berbakat. Kita sangat bangga ada wanita pertama yang sangat Bollywood.

ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!
JANA PENDAPATAN TANPA HENTI WALAUPUN ANDA TELAH BERHENTI!

23 Comments

alamak !!! xsedar dirinya,
first lady k duct lady nie.,
bakat to tunjuk untuk tatapan suami je.
xusah lah melenggok mcm to,dosa pown dapat,
bgi orang lain duk tgk.

Reply

goli aku

Reply

nyesal aku tgk..!

Reply

cacat orang tua ni

Reply

mls nk tgok lama2,cam bodo ada,cam setan ada..mcm2 ada la

Reply

ORANG TUA XSEDA DIRI.. GELI JE.. NAK TEMUNTAH AKU

Reply

fap, fap, fap.. *skali tngk* shit, layuu pokkk.....

Reply

mcm babi dowhh.........truk dr babi

Reply

bukan mak cik rosmah ni penari kebudayaan ke kat UM?.. kalo x silap ye la kalo ikutkan sejrah mak cik~ bukti sahih dpd org lama UM~ ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

Reply

dasyat yg tukang post ni nyer ampu hehehe aku raser hujung taun ni dpt bonus rm3j nnt nih hehehee

Reply

jgnla ckp mcm tue..nanti kene tgkap bru tawu

Reply

Biarlah...beliau mmg berbakat pun, lebih jauh mulia dari penari dangdut yg pas tu boleh di ajak ke tempat tido. Korang pun belum tentu boleh menari cm tu. Apa de hal....

Reply

mcm nangka busuk jatut tergolek...........hahahax....................lol...:p

Reply

malaysia x da 1st lady .. pepandai jak rosmah.. nobat diri sendiri 1st lady,, cam taik.. 1st lady hanya wujud d negara berpresiden,, hahaha...

Reply

aku mcm ashwararay..kata nye....

Reply

itulah dia muka LAST LADY OF MALAYSIA....!!!!

Reply

kat akhirat nanti rosmah mesti heran napa byk sgt pahala dia.... Sedangkan kebaikan yg dia buat skit jerrr rupe2nya dia kutip pahala dr orang yg tak henti2 mengumpat pasal dia hari2.... Kalau tak suka sgt kat seseorang tayahlaaa buka aib dia then mengumpat dia kat belakang tak henti-henti, dia kumpul pahala kita yang melantak-lantak dosa...

Reply

Argghhhhhhhhhhhhhh!!! nightmare !!!!!!!!!!!!!!!!

Reply

Wuaxvxxxxxxxxxxx...aDa Asa mAU mutaH.....guA tngOk inI videO cliP....

Reply

naseb baek ofis aq kene block youtube.

Reply

Astaghfirullahalazim...

Reply

Post a Comment