Menu

========================================
PLEASE ENABLE YOUR JAVASCRIPT TO VIEW THIS PAGE!
========================================


[ How? ]


Datin Seri Dr Rosmah Mansur ialah first lady yang sangat versetail. Beliau bukan sahaja pandai menyanyi tetapi beliau juga seorang penari yang sangat berbakat. Kita sangat bangga ada wanita pertama yang sangat Bollywood.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!
JANA PENDAPATAN TANPA HENTI WALAUPUN ANDA TELAH BERHENTI!
Wujudkan Suasana Islamik Rumah Anda Dengan Alunan Azan Setiap Waktu, Bacaan Quran & Zikir! Free Poslaju & Free Gift!
SELUAR DALAM BIO MAGNET - Cara Mudah Merawat Masalah & Fungsi Seksual Lelaki

23 Comments:

  1. alamak !!! xsedar dirinya,
    first lady k duct lady nie.,
    bakat to tunjuk untuk tatapan suami je.
    xusah lah melenggok mcm to,dosa pown dapat,
    bgi orang lain duk tgk.

    ReplyDelete
  2. nyesal aku tgk..!

    ReplyDelete
  3. cacat orang tua ni

    ReplyDelete
  4. mls nk tgok lama2,cam bodo ada,cam setan ada..mcm2 ada la

    ReplyDelete
  5. ORANG TUA XSEDA DIRI.. GELI JE.. NAK TEMUNTAH AKU

    ReplyDelete
  6. fap, fap, fap.. *skali tngk* shit, layuu pokkk.....

    ReplyDelete
  7. mcm babi dowhh.........truk dr babi

    ReplyDelete
  8. bukan mak cik rosmah ni penari kebudayaan ke kat UM?.. kalo x silap ye la kalo ikutkan sejrah mak cik~ bukti sahih dpd org lama UM~ ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

    ReplyDelete
  9. dasyat yg tukang post ni nyer ampu hehehe aku raser hujung taun ni dpt bonus rm3j nnt nih hehehee

    ReplyDelete
  10. jgnla ckp mcm tue..nanti kene tgkap bru tawu

    ReplyDelete
  11. Biarlah...beliau mmg berbakat pun, lebih jauh mulia dari penari dangdut yg pas tu boleh di ajak ke tempat tido. Korang pun belum tentu boleh menari cm tu. Apa de hal....

    ReplyDelete
  12. mcm nangka busuk jatut tergolek...........hahahax....................lol...:p

    ReplyDelete
  13. malaysia x da 1st lady .. pepandai jak rosmah.. nobat diri sendiri 1st lady,, cam taik.. 1st lady hanya wujud d negara berpresiden,, hahaha...

    ReplyDelete
  14. aku mcm ashwararay..kata nye....

    ReplyDelete
  15. itulah dia muka LAST LADY OF MALAYSIA....!!!!

    ReplyDelete
  16. kat akhirat nanti rosmah mesti heran napa byk sgt pahala dia.... Sedangkan kebaikan yg dia buat skit jerrr rupe2nya dia kutip pahala dr orang yg tak henti2 mengumpat pasal dia hari2.... Kalau tak suka sgt kat seseorang tayahlaaa buka aib dia then mengumpat dia kat belakang tak henti-henti, dia kumpul pahala kita yang melantak-lantak dosa...

    ReplyDelete
  17. Argghhhhhhhhhhhhhh!!! nightmare !!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  18. Wuaxvxxxxxxxxxxx...aDa Asa mAU mutaH.....guA tngOk inI videO cliP....

    ReplyDelete
  19. naseb baek ofis aq kene block youtube.

    ReplyDelete
  20. Astaghfirullahalazim...

    ReplyDelete

 
Top