Menu

========================================
PLEASE ENABLE YOUR JAVASCRIPT TO VIEW THIS PAGE!
========================================


[ How? ]


Tips ini berkesan untuk mereka yang memiliki kereta dan motosikal yang inginkan isian penuh dengan harga yang murah.

Sila ikuti step by step cara mengisi agar peratus keberjayaan meningkat.

Ni petua yang baru aku dapat dari petugas stesen minyak petronas selayang.... 

masa-masa tengah gawat dengan harga minyak naik melambung ni tentu korang nak isi minyak dengan harga yang dulu atau lagi murah.

Dari dulu aku dengan supervisor minyak ni agak rapat la, so dia rasa aku org yang agak sesuai kot utk dia berikan tips mcm mana nak turunkan harga RM2.52 sen kat pam minyak jadi 1.28 or suka ati korang la nak letak berapa sen...

mula2 mmg aku tak percaya...

tapi......
1. Korang kena gi kaunter pam tu cakap nak isi penuh bagi le berapapun... dengan mengatakan isi penuh jer korang boleh setting balik hargakat pam korang pilih tu... x kira la pam 1 ke, pam 2 ker jgn pam angin atau NGV 
2. korang gi balik kat pam korang tu, dan jgn angkat nozel lagi. 
3. kat pam tu kan ada dua punat2 utk nomor (bukan utk credit card tau)yang bawah pada screen liter tu... kira mcm nak isi manual nyer hargala 
4. korang tekan 'clear' - utk resetkan harga yang kaunter minyak tu set tadi
5. then korang tekan enter - 3x 
6. then korang tekan '0' , '0', '1', '2', '8' (1.28 sen seliter) atau korang tekan la berapa pun korang suka 
7. pastu korang tekan enter - 3x sekali lagi 
8. tekan butang clear - 2x 
9. Then korang tekan berapa puluh korang nak isi 
10. Tekan enter lepas dah masukkan nilai isian pastu... supervisor petrol pam akan jumpa korang

"woi apa ko buat ni... main tekan-tekan ni... xde keje lain ker...!!!!"

so korang dengan muka tersipu-sipu isi jer la minyak dengan harga baru kerajaan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!
JANA PENDAPATAN TANPA HENTI WALAUPUN ANDA TELAH BERHENTI!
Wujudkan Suasana Islamik Rumah Anda Dengan Alunan Azan Setiap Waktu, Bacaan Quran & Zikir! Free Poslaju & Free Gift!
SELUAR DALAM BIO MAGNET - Cara Mudah Merawat Masalah & Fungsi Seksual Lelaki

23 Comments:

  1. ape ni?? aku xfhm ko nk bukti kn ape

    ReplyDelete
  2. buat ponat je aku baca

    ReplyDelete
  3. hampeh.... beria ria aku baca siap hapal lagi..... ingatkan nak wat lah balik keja ptg ni.... hahahah

    ReplyDelete
  4. ntah pape daaa mcm siputt langsung tak bernas lawak

    ReplyDelete
  5. hahahah lawak la sgt cam puki...apa kater ko tekan minyak n sumbatkan nozel dlm mulut korang sendiri, n then nyalakan lighter sesuka hati..dengan ini byk nyawa yg akan melayang dan anda dah save byk masa yg terluang..ituuu diaaaa... tok muuu

    ReplyDelete
  6. hahahaha!!!pandai betul!=D7

    ReplyDelete
  7. Hahaha comel lawak ko nie..

    ReplyDelete
  8. mati2 aku egt petua sebenar..hahaahahaaa

    ReplyDelete
  9. hampeh.penat aku like sebab nak bace lelaju.kalau taw haiiiih

    ReplyDelete
  10. hebat permainan kamu! memang hebat!! hhhaahah

    ReplyDelete
  11. Aku xboleh berhenti ketawa...hahahaha...terkono!!!!

    ReplyDelete
  12. lain kali bc dr bwh jangan dr ats ye.....x fhm xpe sekurg nye korang dapat jwpn nye dlu kan so bc la dr bwh dlu then br bc yg di ats ok...

    ReplyDelete

 
Top