Menu


Betul, ambil gambar dengan durian tiada masalah.

Tapi, menjadi masalah andai yang melihat gambar ini adalah lelaki gila seks.

Ups! Sori..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

38 Comments:

  1. haha...klakar nye

    ReplyDelete
  2. actualy mna satu kowg tgk hahaha

    ReplyDelete
  3. 8-| Aku tak pasti nak tengok durian atau...

    ReplyDelete
  4. aq liat Cwe d foto sama Durian sama (Maaf) Payudaranya sama besar nya

    ReplyDelete
  5. besar jugak durian nya yah...kepingin mau jilat duriannya ;)

    ReplyDelete
  6. bezanya cuma..satu berduri dan satu lagi tak da duri

    ReplyDelete
  7. admin ni pun share gambar yg bukan2 nak org2 berfikiran otak kuning

    ReplyDelete
  8. admin ni share gambar2 yg buat org2 tengok jadi otak kuning

    ReplyDelete
  9. wow durian 36D ni hahha

    ReplyDelete
  10. :ar! tak baik tau!!
    7:) dosaaa!

    ReplyDelete
  11. tetek ngn durian same beasr, haha

    ReplyDelete
  12. otak blue..-.-eeii

    ReplyDelete
  13. heh..lawak betul la.=)) aku nak pegang durian tak berduri....2):)

    ReplyDelete
  14. :) :( ;) :D ;;-) :-/ :x :P :-* =(( :-O X( :7 B-) :-S #:-S 7:) :(( :)) :| /:) =)) O:-) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t 8-7 I-) 8-| L-) :-a :-$ [-( :O) 8-} 2:-P (:| =P~ :-? #-o =D7 :-SS @-) :^o :-w 7:P 2):) X_X :!! \m/ :-q :-bd ^#(^ :ar!

    ReplyDelete
  15. aku rasa takjub sebenarnya..girl yg kurus ramping mcm pic tu tp punya payudara yg sgt besar..

    ReplyDelete
  16. hahaha dada pompuan tu kena edit, kalo x caya tngok kawasan dada dia, nampak macam kena smudge tool jer

    ReplyDelete
  17. cucuk pakai durian trus kempis 2..haha!!

    ReplyDelete
  18. durian hok 2 biji tu lg sedap kot...

    ReplyDelete
  19. apasal dia letak durian dalam baju skali..ahahax...mcm pundan ja ni

    ReplyDelete
  20. besar gila tetek dia ! stim aku tgk.

    ReplyDelete
  21. bodo admin ni...saja nk malukan org dgn memgeditkan pic org...bahlol...

    ReplyDelete
  22. fakta yang sebenar nya,orang yang muat turun gambar ini yang sebenar-benarnya gila seks (sex maniac). otak kuning.maaf,kalau tersinggung. hijrah lah pemikiran anda ke arah positif.

    ReplyDelete
  23. Itu kerja fotoshop...kesian popuan tu kena fitnah

    ReplyDelete
  24. bulatnye tetek -_-

    ReplyDelete
  25. saya nak buah segar.....korang nak buah mana cer cite kit...

    ReplyDelete

 
Top