GADIS CANTIK INI MENGAMBIL GAMBAR DENGAN BUAH DURIAN!


Betul, ambil gambar dengan durian tiada masalah.

Tapi, menjadi masalah andai yang melihat gambar ini adalah lelaki gila seks.

Ups! Sori..
ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!
JANA PENDAPATAN TANPA HENTI WALAUPUN ANDA TELAH BERHENTI!

38 Comments

haha...klakar nye

Reply

actualy mna satu kowg tgk hahaha

Reply

8-| Aku tak pasti nak tengok durian atau...

Reply

aq liat Cwe d foto sama Durian sama (Maaf) Payudaranya sama besar nya

Reply

besar jugak durian nya yah...kepingin mau jilat duriannya ;)

Reply

pondan ah tu

Reply

bezanya cuma..satu berduri dan satu lagi tak da duri

Reply

admin ni pun share gambar yg bukan2 nak org2 berfikiran otak kuning

Reply

admin ni share gambar2 yg buat org2 tengok jadi otak kuning

Reply

bodo je.. haha

Reply

wow durian 36D ni hahha

Reply

Photoshop

Reply

:ar! tak baik tau!!
7:) dosaaa!

Reply

tetek ngn durian same beasr, haha

Reply

otak blue..-.-eeii

Reply

edit photoshop

Reply

mmang cantik....

Reply

heh..lawak betul la.=)) aku nak pegang durian tak berduri....2):)

Reply

:) :( ;) :D ;;-) :-/ :x :P :-* =(( :-O X( :7 B-) :-S #:-S 7:) :(( :)) :| /:) =)) O:-) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t 8-7 I-) 8-| L-) :-a :-$ [-( :O) 8-} 2:-P (:| =P~ :-? #-o =D7 :-SS @-) :^o :-w 7:P 2):) X_X :!! \m/ :-q :-bd ^#(^ :ar!

Reply

aku rasa takjub sebenarnya..girl yg kurus ramping mcm pic tu tp punya payudara yg sgt besar..

Reply

hahaha dada pompuan tu kena edit, kalo x caya tngok kawasan dada dia, nampak macam kena smudge tool jer

Reply

cucuk pakai durian trus kempis 2..haha!!

Reply

durian hok 2 biji tu lg sedap kot...

Reply

=)) jem2...admin jem...zzz

Reply

apasal dia letak durian dalam baju skali..ahahax...mcm pundan ja ni

Reply

besar gila tetek dia ! stim aku tgk.

Reply

bodo admin ni...saja nk malukan org dgn memgeditkan pic org...bahlol...

Reply

itu pondanlah,,
HAHAHA,,XD

Reply

fakta yang sebenar nya,orang yang muat turun gambar ini yang sebenar-benarnya gila seks (sex maniac). otak kuning.maaf,kalau tersinggung. hijrah lah pemikiran anda ke arah positif.

Reply

Itu kerja fotoshop...kesian popuan tu kena fitnah

Reply

bulatnye tetek -_-

Reply

saya nak buah segar.....korang nak buah mana cer cite kit...

Reply

Post a Comment