Menu


GAMBAR NYAH AFRIKA YANG PASTI MEMBUAT ANDA MUAL | Ibu mengandung tidak digalakkan melihat gambar ini kerana takut akan termuntah kat PC, LALPTOP, TABLET atau HANDPHONE on the spot.

Mereka yang sedang makan depan PC, tolong berhati-hati semasa melihat gambar-gambar ini. Takut nanti makanan anda termuntah keluar.

Korang saksikan dan amati gambar ini satu persatu dengan penuh ikhlas dan jujur okay.

HAHAHAHAHA!








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

42 Comments:

  1. masyaallah,nak termuntah aku tengok gambar ni.jijik giler...:-a

    ReplyDelete
  2. skit prut aku...hahahahahaha!!! x_x

    ReplyDelete
  3. WOW..SEKSI Aaa....bila nak mai MALAYSIA....bole le tidoq dgn aku.....
    KAU YG SEKSI....AKU YG SEKSA....camni BUDAK KECIK aku MUNTAH ...hhahaha...

    ReplyDelete
  4. ni diowg wt pertandingan tiru pompuan jela...

    ReplyDelete
  5. eeeee,dh la muntah mkn blk plak tu,yak,giler aku dibuat nye 8-}

    ReplyDelete
  6. boleh kuar muntah hijau ni..hahaha X_X

    ReplyDelete
  7. :)) @-) =(( "-o :7 :-S #:-S :( :| =))

    ReplyDelete
  8. dah la bdn bketul,, ade ke yg nk ne.. aq tgok pun x naik nafsu

    ReplyDelete
  9. HAHAHA!! SAKIT PERUT AQ!! =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

    ReplyDelete
  10. ahahaha , saked proOd ak d buad ye , adoyaiiiiiiii . :D 7:) =))

    ReplyDelete
  11. :) :( ;) :D ;;-) :-/ :x :P :-* =(( :-O X( :7 B-) :-S #:-S 7:) :(( :)) :| /:) =)) O:-) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t 8-7 I-) 8-| L-) :-a :-$ [-( :O) 8-} 2:-P (:| =P~ :-? #-o =D7 :-SS @-) :^o :-w 7:P 2):) X_X :!! \m/ :-q :-bd ^#(^ :ar!

    ReplyDelete
  12. huh kalo kulit nyer putih x seh la cter. ni mcmarang aduhh haha

    ReplyDelete
  13. bweeekk!!!! india at negara kita lagi cantik lah... arkkkkkkkhhhhtuuuuiiihhh!!!!!!!!!!!!!:((:)) :-* /:)=))

    ReplyDelete
  14. OMG!!!!!!!!!!!!1 O_o

    ReplyDelete
  15. :-a :-a :-a :-a :-a :-a :-a :-a :-a :-a :-a :-a :-a :-a :-a :-a :-a

    ReplyDelete
  16. Manwhore...Or should I call them.Bitch?

    ReplyDelete
  17. pondan tapi badan besa2
    aku pon kalah
    =)) =))

    ReplyDelete
  18. Waaakakakakakakakaka lawak laaa weeeiii....!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  19. gile aku tgk gmbr ni....jijik..

    ReplyDelete
  20. INI SEMUA
    ▒█▀▀█ ▒█▀▀▀█ ▒█░░▒█ ▒█▀▀▀█
    ▒█▄▄█ ▒█░░▒█ ▒█▄▄▄█ ▒█░░▒█
    ▒█░░░ ▒█▄▄▄█ ░░▒█░░ ▒█▄▄▄█

    ReplyDelete
  21. muka tak boleh blahhhhhhh ! ~X(

    ReplyDelete
  22. pakai g-string yg tak tHn tu.. hahahaha ,mampos!

    ReplyDelete

 
Top