GAMBAR PONDAN AFRIKA YANG PASTI MEMBUAT ANDA TERMUNTAH!


GAMBAR NYAH AFRIKA YANG PASTI MEMBUAT ANDA MUAL | Ibu mengandung tidak digalakkan melihat gambar ini kerana takut akan termuntah kat PC, LALPTOP, TABLET atau HANDPHONE on the spot.

Mereka yang sedang makan depan PC, tolong berhati-hati semasa melihat gambar-gambar ini. Takut nanti makanan anda termuntah keluar.

Korang saksikan dan amati gambar ini satu persatu dengan penuh ikhlas dan jujur okay.

HAHAHAHAHA!








ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!
JANA PENDAPATAN TANPA HENTI WALAUPUN ANDA TELAH BERHENTI!

42 Comments

masyaallah,nak termuntah aku tengok gambar ni.jijik giler...:-a

Reply

skit prut aku...hahahahahaha!!! x_x

Reply

WOW..SEKSI Aaa....bila nak mai MALAYSIA....bole le tidoq dgn aku.....
KAU YG SEKSI....AKU YG SEKSA....camni BUDAK KECIK aku MUNTAH ...hhahaha...

Reply

ni diowg wt pertandingan tiru pompuan jela...

Reply

eeeee,dh la muntah mkn blk plak tu,yak,giler aku dibuat nye 8-}

Reply

boleh kuar muntah hijau ni..hahaha X_X

Reply

:)) @-) =(( "-o :7 :-S #:-S :( :| =))

Reply

:-S 8-} ahahah

Reply

dah la bdn bketul,, ade ke yg nk ne.. aq tgok pun x naik nafsu

Reply

HAHAHA!! SAKIT PERUT AQ!! =))

Reply

HAHAHA!! SAKIT PERUT AQ!! =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Reply

:-a 7:)

Reply

ahahaha , saked proOd ak d buad ye , adoyaiiiiiiii . :D 7:) =))

Reply

:) :( ;) :D ;;-) :-/ :x :P :-* =(( :-O X( :7 B-) :-S #:-S 7:) :(( :)) :| /:) =)) O:-) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t 8-7 I-) 8-| L-) :-a :-$ [-( :O) 8-} 2:-P (:| =P~ :-? #-o =D7 :-SS @-) :^o :-w 7:P 2):) X_X :!! \m/ :-q :-bd ^#(^ :ar!

Reply

huh kalo kulit nyer putih x seh la cter. ni mcmarang aduhh haha

Reply

bweeekk!!!! india at negara kita lagi cantik lah... arkkkkkkkhhhhtuuuuiiihhh!!!!!!!!!!!!!:((:)) :-* /:)=))

Reply

Comei...hitam2

Reply

OMG!!!!!!!!!!!!1 O_o

Reply

:-S :-SS

Reply

:-a :-a :-a :-a :-a :-a :-a :-a :-a :-a :-a :-a :-a :-a :-a :-a :-a

Reply

Manwhore...Or should I call them.Bitch?

Reply

pondan tapi badan besa2
aku pon kalah
=)) =))

Reply

sot gilaaa..

Reply

:D =))

Reply

Waaakakakakakakakaka lawak laaa weeeiii....!!!!!!!!!

Reply

gile aku tgk gmbr ni....jijik..

Reply

INI SEMUA
▒█▀▀█ ▒█▀▀▀█ ▒█░░▒█ ▒█▀▀▀█
▒█▄▄█ ▒█░░▒█ ▒█▄▄▄█ ▒█░░▒█
▒█░░░ ▒█▄▄▄█ ░░▒█░░ ▒█▄▄▄█

Reply

muka tak boleh blahhhhhhh ! ~X(

Reply

pakai g-string yg tak tHn tu.. hahahaha ,mampos!

Reply

Post a Comment