Menu


SELURUH DUNIA SUDAH BOLEH MEMUAT TURUN APLIKASI iPHONE BOGELKAN WANITA | Biar betul boleh download dan install iPhone Application yang boleh bogelkan wanita dikenali sebagai Pic Bubbler?

NEW YORK : Satu aplikasi terbaru telefon bimbit iPhone berupaya mengubah gambar wanita berbikini menjadi gambar bogel, lapor sebuah akhbar semalam. 

Aplikasi ‘nakal’ itu yang dikenali sebagai Pic Bubbler, boleh dibeli dari gedung dalam talian iTunes pada harga cuma AS$0.99 sen (RM3).

Menerui Pic Bubbler, ilusi optikal berbentuk buih digunakan bagi menghasilkan gambar bogel walaupun wanita tersebut sebenarnya memakai baju renang atau bikini.

Apabila pengguna memuat naik gambar wanita berbaju renang, perisian itu menutup gambar tersebut dengan satu lapisan lut sinar mengandungi lubang buih yang boleh dimanipulasi menerusi skrin sentuh iPhone.

Pengguna cuma perlu memecahkan buih-buih di permukaan lut sinar itu bagi menelanjangkan gambar tersebut dan berkongsinya dengan rakan-rakan dalam talian menerusi emel, Facebook, Twitter dan Flickr.

Menurut pereka perisian itu, Jesus Diaz, perisian berkenaan agak sempit untuk digunakan dalam skrin iPhone yang bersaiz 8.8 sentimeter kerana ia sebenarnya direka untuk paparan komputer seperti iPad.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments:

  1. bangang punya teknologi...teknologi di salah gunakan dan menjadi mangsa adalah wanita...tak akan aman hidup si pencipta benda x senonoh.............

    ReplyDelete

 
Top