HAMPIR DIROGOL REMAJA 13 TAHUN!


BUDAK 13 TAHUN NEKAD MELAKUKAN SERANGAN ROGOL | BUDAK 13 TAHUN MEROGOL DAN MELAKUKAN SERANGAN SEKS? MEMANG BERANI BUDAK NI. MUDA-MUDA LAGI NAK JADI PEROGOL.

Tidak dapat dipastikan sama ada cerita ini betul atau tidak, namun persoalannya disini dari mana budak mentah seperti ini belajar melakukan benda terkutuk tersebut ?

Dear all, i was nearly been raped by a 13 year old malay kid at Shell Petrol Kiosk female toilet (Jalan Munshi Abdullah). I stop by there for a poo break and he stormed in when i opened the door after m done. 

With such a young mind, he manage to hold me and shut my mouth..he kissed my cheeks and molested my breast... While i struggled to fight him off ... I shouted my lungs out till the opposite Bank Simpanan Nasional staff and customer heard my shouting..

In between of fighting him off, i manage to bite his fingers.. After a few attempts of trying to open the door, finally i heard a few person outside the toilet.. With that i try even harder to open the door and manage to slot my palm in between the door to avoid the door being shut again ..

And thank god the shell assistant was right outside the toilet with another malay lady and malay man after the door was partly open.. They caught him and keep him in the male toilet till the police are here..And what was even heart breaking , is that the police ask me whether to let him go or continue with the police report.. 

Y on earth should i be letting him go??!!! And i m being questioned that did i make a lie??!! How sad is this that i m being questioned in such a way just because he is a kid....,

Thank god he was not armed with any tool nor he is with other adult that may even harm me more.. And now i m in Hospital Besar Melaka for check up and will proceed with another investigation and report at IPK .. 

And a reminder to all the ladies and men out there, the world has changed.. A kid of 13 years old has managed to do such a criminal thing.Age doesnt matter when it comes to crime...please take extra precaution when u r out there..

FYI, his name is Muhamad Majmal Bin Md Yunus (000621-01-0341)
Address: PT 1315,Jalan Teruna 2, taman bukit rambai, melaka
ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!
JANA PENDAPATAN TANPA HENTI WALAUPUN ANDA TELAH BERHENTI!

16 Comments

mampus budak sial

Reply

dfadsfxcxc

Reply

tipu nie, create story nie, kesian budak tu.... mungkin minah nie prasan hot nie

Reply

Perasan hot ?
Kau tak reti baca English ke ? Dia cakap budak tu rempuh masuk tandas siap cium leher dia then ramas payudara diaa LOL ~

Reply

\m/ kahkahkah \m/

Reply

ehh,ada org kata,ni slaah faham..sebenarnya,dia naik motor and dia tak de lesen..polis trafik nampak,dia nak kejar..bdk tu lari smpai kat shell,pastu polis tu dpt tgkap..korg perasan tak yg tgkp tu bukan POLIS ? tu kan POLIS TRAFIK..asl lak tibe2 POLIS TRAFIK nak tangkap perogol ?

Reply

Asal polis trafik yg tgkap ?

Reply

budak ni mesti terok..tengok baju je dah tahu budak ni jenis mcm mana

Reply

polis trafik datang tangkap???

Reply

siapa kata polis trafik tak boleh tangkap?

Reply

Kalau betul ni crte tipu,apesal smpai msuk brita? Bgus,bwa kes ni ke mahkamah utk tindakan slanjutnya.. Jgn biarkan progol btmbah..

Reply

baju freemason. patut lahhhh~

Reply

dihasut oleh baju freemason tu kot..

Reply

saya tak percaye seorg budak seperti ini sanggup lakukan keja gila ni... mesti ada penjelasan

Reply

cuba ko tengk IC yang dia bg terang2 dia tipu so cite ni x de credible.

Reply

Post a Comment