Menu

========================================
PLEASE ENABLE YOUR JAVASCRIPT TO VIEW THIS PAGE!
========================================


[ How? ]


Live Streaming Final Maharaja Lawak Mega Akhir 2012 | 18 Januari 2013 ini adalah titik penentu untuk mengetahui siapakah yang bakal merebut gelaran juara di pentas akhir Maharaja Lawak Mega 2012. 

Sebanyak 5 kumpulan yang akan berentap untuk memegang gelaran Maharaja Lawak Mega Kali Ke-2 2012.

Finalis yang berentap di Pentas Akhir Final Maharaja Lawak Mega 2012 adalah Kumpulan Jozan, Jambu, Shiro, Boboi dan 1 peserta dari Indonesia iaitu Kumpulan SayWho. 

Persembahan yang telah memukau pada minggu ke-9 kelima-lima kumpulan telah melayakkan mereka untuk berentap di Pentas Final MLM 2012. 

Peserta favorite untuk menyandang gelaran Juara Pentas Akhir MLM 2012 kali ini  sudah pastinya Kumpulan Jozan dan Kumpulan Jambu. 

Walaupun syarat yang ketat dikenakan untuk Tebus Tiket Maharaja Lawak Mega 2012 Akhir yang akan berlangsung di Stadium tertutup MBJB, anda tidak perlu risau kerana kami di sini menyediakan Video Live Streaming yang berfungsi untuk membolehkan kita yang tidak melanggan Astro Mustika menonton Secara Langsung dan Eksklusif.Sila bookmark page ini untuk persediaan menyaksikan Live Streaming Final Maharaja Lawak Mega 2012.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!
JANA PENDAPATAN TANPA HENTI WALAUPUN ANDA TELAH BERHENTI!
Wujudkan Suasana Islamik Rumah Anda Dengan Alunan Azan Setiap Waktu, Bacaan Quran & Zikir! Free Poslaju & Free Gift!
SELUAR DALAM BIO MAGNET - Cara Mudah Merawat Masalah & Fungsi Seksual Lelaki

0 Comments:

Post a Comment

 
Top