LUKISAN LUCAH YANG TERMAHAL DI DUNIA!

LUKISAN MANUSIA BOGEL TELANJANG YANG DIIKTIRAF PALING MAHAL DI DUNIA | Pelik dan lucah tetapi mahal harganya mencecah jutaan ringgit. Itulah realiti dunia di mana setiap lukisan yang pelik dan lucah yang kadang-kadang langsung tidak difahami menjadi begitu mahal harganya.

Mungkin kelihatan lucah atau tiada makna bagi mereka yang buta seni. Namun, ianya mempunyai maksud tersirat yang hanya boleh difahami oleh mereka yang berjiwa seni.

YE KE? LANTAKLAH! Yang penting korang layan gambar-gambar lukisan kat bawah ni.

1. NU COUCHE DE DOS


 Lukisan ini dilukis pada tahun 1995 oleh Lucien Freud, dan dijual dengan harga $33.6 juta.

2. LES FEMMES D’ALGER


Lukisan telanjang ini dibuat oleh Pablo Picasso, dan dijual dengan harga $32 juta.


3. BENEFITS SUPERVISOR SLEEPING


Lukisan ini dilukis pada tahun 1995 oleh Lucien Freud, dan dijual dengan harga $33.6 juta.


4. STUDY OF NUDE WITH FIGURE IN A MIRROR


Lukisan ini dibuat oleh Francis Bacon pada 1992, dan dijual dengan harga $39.7 juta.

5. IN A BLACK ARMCHAIR


Lukisan ini dibuat pada tahun 1932 oleh Pablo Picasso, dan dijual dengan harga $45.1 juta.
ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!
JANA PENDAPATAN TANPA HENTI WALAUPUN ANDA TELAH BERHENTI!

5 Comments

erk... aku suka seni tapi seni yg ada kat atas ni, i find them very very disturbing...

Reply

pelik lukisan ni... buat malu je gantung kat rumah...

Reply

pelik smua gmba-gmba ni... malu je kalau gantung kat rumah

Reply

~X(
tak paham langsung.. hahahah 8-}

Reply

Post a Comment