TAMAN TEMA KHAS UNTUK ORANG GILA SEKS!

TAMAN TEMA LUCAH DAN SESUAI UNTUK LELAKI GILA SEKS | Taman tema ini memang tidak sesuai untuk mereka yang berumur bawah 18 tahun.

#ZamriKL

Semua patung yang ada di dalam taman tema ini 100% berunsurkan seks, seks dan seks.

Taman tema ini sangat sesuai untuk lelaki gila seks seperti ZAMRI KL yang mendapat pengiktirafan Malaysian Book of Records Menghisap ehem-ehem. 

Beliau, Zamri KL juga mengatakan yang beliau mampu menghisap ehem-ehem selama 5 jam tanpa henti.

Menurut Zamri KL la.. Betul atau tidak, entahlah..

HA! HA! HA! HA!









ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!
JANA PENDAPATAN TANPA HENTI WALAUPUN ANDA TELAH BERHENTI!

8 Comments

betul. dah la zamri kl menantikan taman ni. mugkin dpt jumpa beliau kat sana

Reply

kat mana ni? hahaha... siapa zamri kl?

Reply

thats why i hate going to Jeju Island. sebab ada mende alah ni la...eee, tak senonoh...

taman ni ada kat jeju island (pulau cinta), korea.

Reply

haha...zamri kl je y kne...cecite psl zamri kl..

Reply

macam besh je gi taman nii.......

Reply

ni mesti kat taman di korea selatan

Reply

wow..bestnyerr..

Reply

Post a Comment