Menu

========================================
PLEASE ENABLE YOUR JAVASCRIPT TO VIEW THIS PAGE!
========================================


[ How? ]

TAMAN TEMA LUCAH DAN SESUAI UNTUK LELAKI GILA SEKS | Taman tema ini memang tidak sesuai untuk mereka yang berumur bawah 18 tahun.

#ZamriKL

Semua patung yang ada di dalam taman tema ini 100% berunsurkan seks, seks dan seks.

Taman tema ini sangat sesuai untuk lelaki gila seks seperti ZAMRI KL yang mendapat pengiktirafan Malaysian Book of Records Menghisap ehem-ehem. 

Beliau, Zamri KL juga mengatakan yang beliau mampu menghisap ehem-ehem selama 5 jam tanpa henti.

Menurut Zamri KL la.. Betul atau tidak, entahlah..

HA! HA! HA! HA!









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!
JANA PENDAPATAN TANPA HENTI WALAUPUN ANDA TELAH BERHENTI!
Wujudkan Suasana Islamik Rumah Anda Dengan Alunan Azan Setiap Waktu, Bacaan Quran & Zikir! Free Poslaju & Free Gift!

8 Comments:

  1. betul. dah la zamri kl menantikan taman ni. mugkin dpt jumpa beliau kat sana

    ReplyDelete
  2. kat mana ni? hahaha... siapa zamri kl?

    ReplyDelete
  3. thats why i hate going to Jeju Island. sebab ada mende alah ni la...eee, tak senonoh...

    taman ni ada kat jeju island (pulau cinta), korea.

    ReplyDelete
  4. haha...zamri kl je y kne...cecite psl zamri kl..

    ReplyDelete
  5. macam besh je gi taman nii.......

    ReplyDelete

LIKE Facebook Kami Di Sini!!!

 
Top