15

FOTO EMMA MA'EMBONG DICIUM LELAKI | Nama Emma Ma’embong hangat seketika apabila kontroversi melanda pelakon itu, dulu dikatakan dia menolak lamaran yang diberi oleh Metrowealth International Group (MIG). 

Gambar pelakon ini telah tersebar luas di laman sosial, blog dan seluruh malaysia, yang hangatnya gambar Emma Ma’embong berpelukan dengan teman lelakinya dan berpakaian seksi.

Saya cuba mendapat kebenaran sama ada gambar itu betul atau tipu, ternyata gambar itu betul dan telah di sahihkan sendiri oleh tuan punya badan.

Menurut penjelasan Emma "Memang betul gambar itu gambar saya bersama teman lelaki saya, tapi itu kisah lama dan gambar itu diambil masa saya berumur 15 tahun. 

Masa Emma muda dulu fikiran belum matang lagi, apa yang rakan-rakan pakai mesti Emma nak juga, masa tu Emma cepat terpengaruh. 

Kita semua ada sejarah silam yang pahit, tapi ia mengajar Emma menjadi lebih baik apabila meningkat dewasa. 

Emma minta maaf atas keterlanjuran kisah silam, Emma baru 5 bulan dalam industri ini".

Berikut gambar Emma Ma’embong dan teman lelakinya.



"BUAT DUIT RAYA DI BULAN RAMADHAN DAN SAMBIL BERSEMBANG MESRA DI HARI RAYA. TEMPAT TERHAD"
TERBARU!!! WOW!!! SAYA PUN MAHU HIBAH 15% - 30% SETIAP MINGGU DENGAN FORMULA HEBAT PAKAR ANTARABANGSA KINI DI MALAYSIA
SELUAR DALAM BIO MAGNET - Cara Mudah Merawat Masalah & Fungsi Seksual Lelaki
ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!
JANA PENDAPATAN TANPA HENTI WALAUPUN ANDA TELAH BERHENTI!
Wujudkan Suasana Islamik Rumah Anda Dengan Alunan Azan Setiap Waktu, Bacaan Quran & Zikir! Free Poslaju & Free Gift!

Post a Comment Blogger

  1. Hehehe.. gambar ni bikin panas je.. Gambar terbaru ke ni BRO..

    ReplyDelete
  2. aduuu..ni mesti dah kene ..tut tut.... huhuhu

    ReplyDelete
  3. i love you emma ma'embong

    ReplyDelete
  4. untung la mamat tu..

    ReplyDelete
  5. Untung la.. dah la putih melepak.. habis dah 1body kena raba mamat ni..

    ReplyDelete
  6. Ntah pape je le ...APXB

    ReplyDelete
  7. teruknye die ni...

    ReplyDelete
  8. Abih le.... Dah x ori...

    ReplyDelete
  9. Dah kena apummmmm....ni

    ReplyDelete
  10. dah terangkat nie

    ReplyDelete
  11. sekeras keras wanita, tetap cair dek pujukan lelaki... hahaha

    ReplyDelete
  12. puki da beso lubang jamban.. kompom.. Nokharoom..

    ReplyDelete
  13. kompom dah kene TUT... umo 15 taun lg dah kene.. zizan menganga lah kau

    ReplyDelete
  14. zizan, kau cari lah org lain..kalo mak kau tgok gambo ni kompom mak kau reject emo membong tu

    ReplyDelete

 
Top