GAMBAR EMMA MA'EMBONG DICIUM!


FOTO EMMA MA'EMBONG DICIUM LELAKI | Nama Emma Ma’embong hangat seketika apabila kontroversi melanda pelakon itu, dulu dikatakan dia menolak lamaran yang diberi oleh Metrowealth International Group (MIG). 

Gambar pelakon ini telah tersebar luas di laman sosial, blog dan seluruh malaysia, yang hangatnya gambar Emma Ma’embong berpelukan dengan teman lelakinya dan berpakaian seksi.

Saya cuba mendapat kebenaran sama ada gambar itu betul atau tipu, ternyata gambar itu betul dan telah di sahihkan sendiri oleh tuan punya badan.

Menurut penjelasan Emma "Memang betul gambar itu gambar saya bersama teman lelaki saya, tapi itu kisah lama dan gambar itu diambil masa saya berumur 15 tahun. 

Masa Emma muda dulu fikiran belum matang lagi, apa yang rakan-rakan pakai mesti Emma nak juga, masa tu Emma cepat terpengaruh. 

Kita semua ada sejarah silam yang pahit, tapi ia mengajar Emma menjadi lebih baik apabila meningkat dewasa. 

Emma minta maaf atas keterlanjuran kisah silam, Emma baru 5 bulan dalam industri ini".

Berikut gambar Emma Ma’embong dan teman lelakinya.



ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!
JANA PENDAPATAN TANPA HENTI WALAUPUN ANDA TELAH BERHENTI!
BINA BLOG BISNES UNTUK KEMBANGKAN BISNES ANDA DI INTERNET! MURAH & CEPAT!
Wujudkan Suasana Islamik Rumah Anda Dengan Alunan Azan Setiap Waktu, Bacaan Quran & Zikir! Free Poslaju & Free Gift!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 Comments

Hehehe.. gambar ni bikin panas je.. Gambar terbaru ke ni BRO..

Reply

aduuu..ni mesti dah kene ..tut tut.... huhuhu

Reply

i love you emma ma'embong

Reply

untung la mamat tu..

Reply

Untung la.. dah la putih melepak.. habis dah 1body kena raba mamat ni..

Reply

Ntah pape je le ...APXB

Reply

teruknye die ni...

Reply

Abih le.... Dah x ori...

Reply

pak hang

Reply

Dah kena apummmmm....ni

Reply

dah terangkat nie

Reply

sekeras keras wanita, tetap cair dek pujukan lelaki... hahaha

Reply

puki da beso lubang jamban.. kompom.. Nokharoom..

Reply

kompom dah kene TUT... umo 15 taun lg dah kene.. zizan menganga lah kau

Reply

zizan, kau cari lah org lain..kalo mak kau tgok gambo ni kompom mak kau reject emo membong tu

Reply

Post a Comment