Menu


GAMBAR MESRA NABILA HUDA DAN NAS-T | Ah, nampaknya minggu ini kita ada sepasang lagi pasangan selebriti baru yang bercinta untuk diikuti rapat perkembangan mereka iaitu Nabila Huda dan Nas-T yang sedang diperkatakan ramai.

Kemesraaan mereka berdua yang tergambar di laman sosial Instagram menimbulkan persoalan di kalangan peminat sama ada Nabila Huda dan Nas-T mempunyai hubungan istimewa.

Bercakap kepada GUA hari ini, Nabila Huda mengakui yang mereka berdua saling menyimpan perasaan ketika aktress ini terbang ke Brunei untuk urusan kerja selama tiga hari baru baru ini.

“Waktu saya ke Brunei, entah kenapa rasa seperti kehilangan. Rupanya Nas-T juga merasakan hal yang sama,” jelas Nabila Huda dalam ‘suara bahagia’ beliau — whatever that means.

“Saya bukan senang nak jatuh cinta tapi sifat Nas-T begitu menyenangkan dan cool membuatkan saya tertarik dengan dia. Saya tidak suka orang yang mengongkong hidup saya dan sebagainya. Tapi Nas-T seorang yang begitu memahami saya”

“Dalam sesuatu hubungan, komunikasi itu penting. Saya sangat bahagia ketika bersama Nas-T kerana pasti ada saja benda yang ingin dibualkan. Lagi-lagi kami berdua memang banyak cakap dan masing-masing kepala gila”

Menurut Nabila Huda, mereka berdua sentiasa bersedia untuk mendirikan rumahtangga tetapi tidak mahu terburu buru dalam hubungan mereka. Okay, kami doakan yang terbaik untuk kalian berdua. Heh.

Layan gambar mesra Nabila Huda dan Nas-T di bawah.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!
JANA PENDAPATAN TANPA HENTI WALAUPUN ANDA TELAH BERHENTI!
Wujudkan Suasana Islamik Rumah Anda Dengan Alunan Azan Setiap Waktu, Bacaan Quran & Zikir! Free Poslaju & Free Gift!

1 Comments:

  1. asalkn ko bahagia jela. ckp lebih pn dh xguna.

    admin BANkami

    ReplyDelete

 
Top