Menu

========================================
PLEASE ENABLE YOUR JAVASCRIPT TO VIEW THIS PAGE!
========================================


[ How? ]


PENGAKUAN JUJUR SEORANG GAY BOY | Kehidupan sebagai seorang yang bernafsu songsang bukanlah sesuatu yang boleh dibanggakan. Terbaru, seorang yang mengaku dirinya seorang yang bernafsu songsang telah membuat pengakuan jujur mengenai tabiat buruknya itu.

Tetapi, adakah semua alasan yang beliau nyatakan adalah alasan yang valid di hadapan Allah kelak?

aku pun gay....
tp aku langsung tk banga gn ape yg die buat....
malah simpati sgt gn hidup die n famili die.......
boleh di kira murtad kawin di gereja lg...
dh lh songsang...lg kawin kt gereja..........
aku pun gay.........
tp tak akan akan sekekali aku memalukn diri aku..mak bapak aku n juga agama aku.....
aku tk minta pun dilahirkn songsang.......
korang ngat jd gay ni best???
main2 then pancot mani..pas tu blah.....
then berebut2 jantan..tgk sape yg dpt paling hot.....??
best ker korang ingat....
seksa wei//teramat2 seksa hidup aku....
tetapi sesekali pun aku tk luper akan allah....
betapa bnyak dosa yg aku buat.....sesaat pun die tk pernah lupeakn aku..and aku sentiasa berdoa agar allah tutupkn pintu hati aku untuk menjadi gay.......
jika di beri pilihan antara memilih dunia atau nikmat gay....
pasti aku pilih dunia.....cos betapa seksanya naluri aku ni hanya allah jer yg tauuu........


Dipetik dari komen entri Perkahwinan GAY Pertama Lelaki Melayu Islam Malaysia!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!
JANA PENDAPATAN TANPA HENTI WALAUPUN ANDA TELAH BERHENTI!
Wujudkan Suasana Islamik Rumah Anda Dengan Alunan Azan Setiap Waktu, Bacaan Quran & Zikir! Free Poslaju & Free Gift!
SELUAR DALAM BIO MAGNET - Cara Mudah Merawat Masalah & Fungsi Seksual Lelaki

6 Comments:

  1. bodonye r...gi masjid dengar majlis ilmu baru dapat hidayah

    ReplyDelete
  2. Bukan nk support bro tuh.. tapi kalau korg xpernah masuk dunia dorg, korg jgn komen sesuka hati, igt pegi masjid je trus bole berubah ke? korg igt simple cam tu je? aku pon x tau sgt pasal dunia dorg, tpi bnyk lagi kes sama ngan dorg contohnya alcohol addiction. Klu dari kecik mak bapak korg dah sumbat mulut korg ngan arak pastu korg ada addicton, korg nk salah kan sapa? nk berubah mmg lah kne dekat kan diri kepada tuhan.. but usaha untuk berubah juga penting. Kita sebagai public niyh bole doakan dorg berubah je la :D ... And for the gay yg btol2 nk insaf, igt tuhan x kan duga org yg dia x sayang. Kalau berjaya korg kawal nafsu korg dan dari buat dosa, insyaallah ganjaran korg di akhirat mungkin lagi besar dari org yg mengutuk korang. Wallahualam~~

    ReplyDelete
  3. Seorang gay sejati tidak pernah menyukai sama sekali insan perempuan atau juga maknyah sebagai pasangan sex.., gay sejati mereka hanye menyukai lelaki sama lelaki..
    Saya belum pernah menyelami dunia Gay dan juga dunia Lesbian cuma sekadar membaca catitan catitan mengenai mereka. Rasanye dunia maknyah dan dunia biseksual juga sama hebat untuk dikaji.

    Di Bumi ini Allah jadikan mahkluk itu berpasang pasangan lelaki dan peremuan.., jantan dan betina seperti mana Adam dan Hawa flora dan fauna.
    Tetapi hanye manusia sahaja yang melanggari fitrah tuhan kerana manusia Allah anugrahkan Akal sebagai untuk dijadikan Khalifah dimuka bumi ini dan mausia juga yang merosak kan bumi ini..

    ReplyDelete
  4. jangan mudah menghukum jika kte x merasai....

    ReplyDelete
  5. Jujur aku katakan, aku pun diuji dengan naluri macam ni. Korang ingat kitorang suka sangat ke ada naluri macam tu? Yess, pergi masjid memang mendekatkan diri dengan Allah. Tapi ada ujiannya jugak. Yelah, kalau dah ada yang hensem-hensem kat masjid tu, faham-faham je la. Kadang-kadang time tunggu masa nak solat pun sempat cuci mata lagi. Rasa berdosa sangat buat macam tu. Korang yang straight takkan faham sebab nafsu korang ke arah perempuan.
    Tapi dari masjid juga aku mengenal kehidupan yang sebenar. Bagi aku naluri ni adalah ujian dari Allah untuk aku. Allah nak tengok macam mana aku handle. Kepada yang ada naluri sama macam aku ni, ingat, hidup kat dunia ni sementara. Lagi satu, kepada lelaki yang suka pakai boxer je kat rumah tu (kepada yang duduk rumah bujang/asrama) pakai laa seluar panjang sebab memang korang bagi tekanan nafsu kat aku. Yang badan sado tu kurang-kurangkanlah bukak baju walau depan lelaki sekalipun sebab kita tak tau kawan kita punya naluri tu macam mana...

    ReplyDelete

 
Top