VIDEO GANAS USTAZ SEKOLAH PONDOK BELASAH PELAJAR!


VIDEO USTAZ SEKOLAH PONDOK YANG KEJAM PUKUL PELAJAR | Video ini memaparkan aksi seorang ustaz memukul pelajarnya tanpa belas kasihan. Mungkin ada sesuatu yang membuatkan ustaz ganas ni marah seperti pelajar terbabit kantoi hisap rokok atau kencing tak basuh.

Kejadian dipercayai berlaku di Sekolah Yayasan Khairah Kampung Pisang, Kubang Baling.

Tak tahulah. Kita mana tahu. Kita layan aje la.

TONTON VIDEO USTAZ GANAS BANTAI PELAJAR SEKOLAH PONDOK DI BAWAH.

ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!
JANA PENDAPATAN TANPA HENTI WALAUPUN ANDA TELAH BERHENTI!
BINA BLOG BISNES UNTUK KEMBANGKAN BISNES ANDA DI INTERNET! MURAH & CEPAT!
Wujudkan Suasana Islamik Rumah Anda Dengan Alunan Azan Setiap Waktu, Bacaan Quran & Zikir! Free Poslaju & Free Gift!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 Comments

wah kejem banget tu ustaz

Reply

SAYA RASA WAJAR BUAT MACAM 2..KES BUDAK BAWAH UMUR MEROKOK PUN BOLEH DIKURANGKAN..STAKAT ROTAN XDE KESAN..SAPE LAGI NAK JAGA MEREKA APABILA JAUH DARI KELUARGA..

Reply

sape2 yg kenal ustaz tu just bg tau die... budak tu bukan lawan die... kalau nk ajar budak just pakai rotan... kalau gune care mcm tu ajar budak bukan boleh jd elok budak tu... jd samseng lg ade la nant

Reply

Ni bukan Sekolah pondok ni. Ni sekolah menengah atau mungkin maahad Tahfiz. Sesetengah ibu bapa pun kadang2 bersikap kurang bertanggungjawab. Anak yg teruk2 baru nak hantar aliran agama. Anak yang Taat dan bagus2 x nak pulak. Alhamdulillah sekurang-kurangnya masih memandang agama sebagai jalan keluar...

Reply

x ksah laa nk pkul,tp jgn laa main kepale ank org...

Reply

Ustaz pun panas baran..klu berceramah...kan main lagi lembut gigi dari lidah...

Reply

ni ustaz sekolah menengah kebangsaan milik be end. pandai2 ja kau nk putar. puii. lancau laa. sah sah ustaz tu amik tindakan yg bangng. hai be end2 x abih nk fitnah pas. apa salah dierg haa??

Reply

Tak lah teruk sangat aku tengok dia belasah budak tu.. cuma penampo sekali. hentak kepala sekali dan lutut kat perut sekali dan semua pukulan itu tak berapa kuat.. cuma nampak macam ganas bila ia diulang ulang.

Reply

mmg mcm nie cara nak ajar budak2..
aku pon cam celake je pragai dulu...
bile dah diajar cam gini...
baru tau skarang...ada sebb kenapa ak kena tumbuk dek ustaz..
kepada sape2 yang nak hantar anak ke tempat mcm nie...
truzkan niat anda...
kerana benda mcm nie laa yang menjadikan anak kite dari setan ke manusia....

iklas dari...
Bekas budak Pondok.....
peace yooo....

Reply

meh sini aku wat balik ustaz tu mcm tuh...bangang..nk mengajar x tgk tempat....aku jmpe ustaz ni mahu nye aku langgor......

Reply

mengajar tu bagus tapi ikut landasan yang rasullah bagi...
umur 1-7 sayang...
umur 8-12 rotan....
13 tahun ke atas layan seperti sahabat...
even cara ini utk ayh dan ibu,sometime cikgu pown kene gne cara ni for the student..
ni sampai lempang kepala,rasullulah tak penah usik kepala kecuali perang....
for the ustaz yang berkenaan muhasabah diri...macam mna murid nak hormat guru even you x boleh hormat budak....

Reply

Ini tak ganas lagi.. kalau zaman saya dulu hisap rokok kenalah rotan 10 kali sekuat2nya.. bukan itu sahaja kalau ada rehal depan ustz mau dbalik kat kepala... tapi dgn cara itulah saya boleh pijak kaki ke menra gading

Reply

Nak ajar pon bukan camni cara nya..ada cara nya.. budak tu bkn tandingan dy.. cer ak trajang anak ustaz tu camni.. agak2 dy rasa ap? x kena adik bradik korang pndai la cakap.. ni lau kena kat adik2 aku, lagi truk ak kerjakan balik..

Reply

cm ni kata ganas...??? budak skrg terlalu manja.. dlu ms skolah lg truk kena dgn ckgu.. blk rmh siap sambung kena belasah dgn parent.. skrg ni xada dah.. parent siap men saman2 lg ckgu tu.. dunia skrg.. xmcm dlu..

Reply

aq sokong orang atas

Reply

aku sokong ustaz ni.bukan dia main pakai barang pon.lain kalau dia ambil kayu ke besi hentak kat badan budak tu.itu boleh la nak saman.,kalau tak buat mcm tu.tak jadi orang budak tu.kalau adik aku kena pon mcm ni.aku menambah lagi mcm ustza tu buat ada la.dulu aku kena penampor.terajang atas perot.mcm2 skill keluar.tomoy pon ada aku rasa,tapi dah salah sendiri..bila dah kena mcm tu baru takut,baru la aku jadi orang.lastly aku dengan lecture aku dah jadi mcm abg adik dah bila habis blajar...dlam video ni baru sikit jer ni.main touch2 je bagi aku kalau nak dibandingkan dengan aku kena dulu.alhamdulillah aku dah jadi Cikgu sekarang.(^.^)

Reply

alaa. . .setakat kene tenyeh sikit pun nk jadi isu. . .kalau ustaz tu pakai samurai ke , pistol ke boleh la jadi isu. . .kalau aku, aku hempuk budak tu pakai kayu besbol. . .budak2 sekarang dah x makan ajar, nk kene makan tangan jugak. . . pastu zaman sekarang mak bapak makin jahil, anak kene cubit sikit dah nak main media, main lawyer, main court, kalau perangai anak macam hantu nanti salahkan cikgu tak ajar. . .pastu anak2 jadi liar,jadi bohsia, bohjan sapa yang tanggung. . . .? mak bapak sendiri yang tanggung azab dalam kubur nanti anak2 jadi hantu. . .

Reply

bikin bdk tu berdendam..dan myimpan rasa bnci,...

Reply

Entah - entah , ustaz ni Syiah tak !!!

Reply

wahai anonymous yg bangang lagi keji...reti komen je korang ni yer..lansung xtengok kiri kanan korang nih!!
nanti ko dapat anak prangai macam setan..kau tau la cmne rasanya nk didik anak..jangan nanti time tu kau pulak yg terajang anak tu yer..bagi nasihat je k.peluk n comolot nt bru anak tu makin 'hormat ko'....hahaha
sekian.

Reply

Post a Comment