2

DIANA DANIELLE SELAMAT MELAHIRKAN BAYI LELAKI | GAMBAR BAYI FARID KAMIL DAN DIANA DANIELLE | GAMBAR ANAK LELAKI DIANA DANIELLE DAN FARID KAMIL | Berita yang terbaru kami terima adalah Diana Danielle sudah pun selamat melahirkan seorang bayi lelaki. Untuk info, pasangan ini sudah pun berkahwin pada bulan November tahun lalu.

Bayi tersebut dikatakan lahir di sebuah hospital berdekatan tempat kediaman Diana di Sydney, Australia, pada hujung bulan Mei. Tiada info mengenai nama bayi lelaki Diana yang baru lahir.


Apapun tahniah kepada Farid Kamil kerana sudah dapat anak dan kini bergelar seorang ayah.

Gambar Bukti Diana Danielle Hamil Selepas Kahwin November Lalu


Bukti Laporan Diana Danielle Sudah Bersalin


Akhbar kosmo turut melaporkan bahawa Diana Danielle sudah bersalin pada hujung bulan mei lalu.


Antara Petikan Akhbar Tersebut

“Pelakon yang juga isteri kepada Farid Kamil iaitu Diana Danielle sudah pun selamat melahirkan seorang bayi lelaki. Dengarnya si comel itu dilahirkan di sebuah hospital berdekatan tempat kediaman Diana di Sydney, Australia, pada hujung Mei lalu.”

Mesti ramai yang masih ingat, Diana ke sana untuk belajar dan ramai juga yang pelik dan tersangat prihatin dengan Diana apabila tidak mempamerkan gambar perut semasa mengandung. Itu hak dia, dia nak pamer atau tidak. Ramai juga yang prihatin tentang tempoh kehamilan Diana apabila pelakon berkenaan mengumumkan kehamilannya dalam tempoh lebih kurang dua minggu selepas bernikah pada 3 November lalu. Belek-belek Instagram Diane, tiada pula gambar atau tanda-tanda bahawa dia ke hospital untuk bersalin. Biasalah, sesetengah artis tak suka hal keluarga mereka jadi tatapan.”
SELUAR DALAM BIO MAGNET - Cara Mudah Merawat Masalah & Fungsi Seksual Lelaki
"BUAT DUIT RAYA DI BULAN RAMADHAN DAN SAMBIL BERSEMBANG MESRA DI HARI RAYA. TEMPAT TERHAD"
TERBARU!!! WOW!!! SAYA PUN MAHU HIBAH 15% - 30% SETIAP MINGGU DENGAN FORMULA HEBAT PAKAR ANTARABANGSA KINI DI MALAYSIA
ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!
JANA PENDAPATAN TANPA HENTI WALAUPUN ANDA TELAH BERHENTI!
Wujudkan Suasana Islamik Rumah Anda Dengan Alunan Azan Setiap Waktu, Bacaan Quran & Zikir! Free Poslaju & Free Gift!

Post a Comment Blogger

 
Top