UJIAN PERAWAN DI AFRIKA!


UJIAN DARA DI AFRIKA | Kerana adat, gadis-gadis Afrika ini wajib menjalani pemeriksaan sama ada dirinya masih perawan atau tidak. Upacara pelik lagi menjijikkan ini dijalankan di hadapan orang ramai di mana semua hadirin dan hadirat yang hadir boleh menyaksikan sesi ujian dara ini.

Pelik tapi benar.

Apa akan jadi sekiranya wanita itu tiada dara?

ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!
JANA PENDAPATAN TANPA HENTI WALAUPUN ANDA TELAH BERHENTI!
BINA BLOG BISNES UNTUK KEMBANGKAN BISNES ANDA DI INTERNET! MURAH & CEPAT!
Wujudkan Suasana Islamik Rumah Anda Dengan Alunan Azan Setiap Waktu, Bacaan Quran & Zikir! Free Poslaju & Free Gift!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Comments

ape punya pelik la diorang ni. ade ke tengok ramai2 camtu.

Reply

Rasanye perkara ni jadi waktu upacara tarian Reed, atau juga dipanggil ‘Umhlanga' di Swaziland. Dorang akan menari dlm keadaan separuh bogel. Reason dara dorg kena check sebab Raja dorg akan memilih isteri2 baru die melalui upacara ni (so kena r dara n diiktiraf)..So ramai pmpuan y akan join coz nk lari dari kehidupn miskin.

Reply

pelik betul la...kalau ade kat malaysia benda mcm nih aku tak tahu lah ape yg akan terjadi

Reply

Post a Comment