Menu

JADUAL PENUH WAKTU IMSAK DAN BERBUKA PUASA 2013 BAGI NEGERI-NEGERI SELURUH MALAYSIA TAHUN 1434 HIJRAH | JOHOR, MELAKA, NEGERI SEMBILAN, PAHANG, PERAK, SELANGOR, KUALA LUMPUR, TERENGGANU, KELANTAN, PERLIS, PULAU PINANG, KEDAH, SABAH DAN SARAWAK


Alhamdulillah tahun 2013 ini sekali lagi kita berpeluang menyambut dan meraikan kedatangan ramadhan dimana bulan yang diberkati dengan limpahan rahmat dan keberkatan melebihi bulan-bulan yang lainnya.

Kedatangan ramadhan kali ini dijangkakan pada 10 julai 2013 bersamaan 1 ramadhan 2013 telah disediakan waktu imsak dan berbuka puasa 2013 bagi negeri-negeri diseluruh malaysia.

Berikut kami sertakan "link" yang dinamakan mengikut negeri dan daerah diseluruh malaysia untuk waktu imsak dan berbuka puasa 2013 masihi bersamaan 1434 hijrah.

Caranya untuk anda muat turun jadual waktu imsak dan berbuka puasa 2013 ini, anda hanya perlu "klik" pada "link" berkaitan dan secara autonya anda akan peroleh jadual lengkap waktu imsak dan berbuka puasa 2013 untuk tempat anda.

Jadual Waktu Imsak dan Berbuka Puasa  2013 Masihi / 1434 Hijrah Bagi Negeri-Negeri Seluruh Malaysia

MELAKA
JOHOR
PERAK
SARAWAK
SABAH
TERENGGANU
KELANTAN
SELANGOR
PAHANG
WILAYAH PERSEKUTUAN
PERLIS
NEGERI SEMBILAN
KEDAH
PULAU PINANG
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 Comments:

Post a Comment

 
Top