5
RITUAL SYIAH : WANITA WAJIB DIPERKOSA SEBELUM DIGANTUNG | Inilah Bukti Kesesatan Syi'ah. Potret Nyata Negeri Syi’ah Iran. Tahanan Wanita di Iran Diperkosa Dahulu Sebelum di Eksekusi (Gantung) 

Para anggota milisi Basij Iran yang ditakuti, melakukan perkosaan terhadap para tahanan wanita yang masih perawan sebelum para tahanan wanita itu dihukum mati. 

Mereka yang diperkosa adalah para tahanan wanita yang divonis hukuman mati dan masih perawan. Perkosaan ini adalah “ritual” wajib , kata salah satu anggota milisi Basij tersebut. salah seorang anggota milisi yang tidak mau disebutkan namanya mengatakan bahwa ini adalah bahagian perintah dari pemimpin tinggi Iran Ali Khameini. 


The Jerusalem Post anggota milisi ini mengatakan bahawa pada saat berumur 18 tahun ia pernah diberi “kehormatan” oleh Khameini untuk sementara waktu “menikahi” tahanan wanita muda sebelum mereka dieksekusi. 

Di negara penganut aliran Syiah yang sesat ini, adalah ilegal mengeksekusi mati wanita jika ia masih perawan, kata salah satu mantan anggota milisi. Jadi, pemerintah mengatur pesta “pernikahan” semalam sebelum si tahanan wanita digantung, dan si wanita dipaksa untuk melayani nafsu seksual si laki-laki , lapor situs Fox News. 

Setelah digauli suami “barunya”, maka si tahanan wanita sudah “halal” untuk digantung. “Aku sangat menyesal, walaupun pernikahan itu sah dan legal disini”, kata mantan milisi tersebut kepada Jerusalem Post. 

Beberapa tahanan wanita diberi ubat tidur untuk membuat mereka tidak sedar, karena biasanya mereka melawan saat akan diperkosa, malah mereka lebih takut pada malam pertama mereka daripada saat menghadapi hari penggantungan mereka. 

“Aku dengar mereka menangis keras dan berteriak-teriak setelah proses perkosaan itu selesai”, kata mantan milisi tersebut. 

“Aku tidak akan bisa lupa bagaimana salah satu gadis tersebut mencakari wajah dan lehernya sendiri dengan kuku-kukunya setelah ia digauli. Ia mengalami luka parah akibat cakaran kukunya sendiri”, tutup mantan milisi tersebut.

Demikianlah ajaran sesat aliran Syiah yang keluar dari Islam.

LAYAN VIDEO KHUTBAH YANG MENGGONCANG DUNIA DI BAWAH.


SUBHANALLAH : KHUTBAH YANG MENGGONCANG DUNIA!
SIAPAKAH YANG MAHA RAJA?
ALLAH!!
SIAPAKAH YANG MAHA MENOLONG?
ALLAH!!
SIAPAKAH YANG MAHA KUASA?
ALLAH!!
SIAPAKAH YANG MAHA KUAT?
ALLAH!!
SIAPAKAH YANG MAHA PERKASA?
ALLAH!!
SIAPAKAH YANG MAHA MEMBALAS KEJAHATAN?
ALLAH!!
SIAPAKAH YANG BERKUASA ATAS SEGALANYA?
ALLAH!!
SIAPAKAH YANG AKAN MENOLONG SAUDARA KITA?
ALLAH!!
SIAPA YANG MAHA MEMILIKI SEGALANYA SELAIN ALLAH JALLA WA 'ALAA
LAA ILAHA ILLALLAAH
"BUAT DUIT RAYA DI BULAN RAMADHAN DAN SAMBIL BERSEMBANG MESRA DI HARI RAYA. TEMPAT TERHAD"
TERBARU!!! WOW!!! SAYA PUN MAHU HIBAH 15% - 30% SETIAP MINGGU DENGAN FORMULA HEBAT PAKAR ANTARABANGSA KINI DI MALAYSIA
SELUAR DALAM BIO MAGNET - Cara Mudah Merawat Masalah & Fungsi Seksual Lelaki
ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!
JANA PENDAPATAN TANPA HENTI WALAUPUN ANDA TELAH BERHENTI!
Wujudkan Suasana Islamik Rumah Anda Dengan Alunan Azan Setiap Waktu, Bacaan Quran & Zikir! Free Poslaju & Free Gift!

Post a Comment Blogger

 1. macam mana sesebuah negara tu menghalalkan kekejaman?? pelik tapi itulah realiti

  ReplyDelete
 2. Syiah menghalalkan darah sunni.. Dimana negara Syiah majoriti dan sunni minoriti maka sunni akan ditindas dan di zalimi.. contoh seperti di Iran dan Syria..

  KEKEJAMAN SYIAH NUSHAIRIYAH

  Buktinya hari ini, Bashar al- Assad dan tenteranya yang menganut Syiah Nushairiyah telah berlaku kejam dan zalim terhadap rakyatnya yang berakidah Ahli Sunah wal Jamaah. Hal kebangkitan rakyat di Syria menjadi modal dan peluang padanya untuk membunuh dan menzalimi ahli sunnah. Bukanlah dia mengambil tindakan kepada rakyatnya yang berakidah Ahli Sunah kerana pemberontakan kepadanya tetapi yang benar tindakannya kejamnya itu adalah kerana akidah Syiahnya yang mahu melaksanakan kewajipan terhadap agama Syiahnya.

  Perkara ini tidak pelik kepada kita yang telah mengetahui akan bahaya Syiah ini. Cuba kita perhatikan, golongan Ahli Sunah wal Jamaah tidak akan dapat hidup aman di negara yang diperintah oleh golongan Syiah. Hidup Ahli Sunah di negara Syiah penuh ketakutan, susah untuk mengamalkan sunnah, sentiasa diburu dan terdapat juga ditangkap dan dibunuh tanpa pengetahuan umum.

  Seperti di Tehran Iran, tiada satu pun masjid Ahli Sunnah yang dibenarkan wujud di sana walaupun kuil dan tempat ibadat Yahudi dan Kristian dibenarkan.

  Namun sebaliknya, golongan Syiah dapat hidup aman di negara Islam yang diperintah oleh golongan Ahli Sunah wal Jamaah tanpa diancam atau dibunuh seperti yang mereka lakukan terhadap Ahli Sunah. Malangya nikmat aman yang mereka dapati dari negara Ahli Sunah wal Jamaah digunakan sepenuhnya untuk menyebarkan Syiah.

  BENTUK KEZALIMAN YANG BERLAKU SEPANJANG TEMPOH SAURAH .

  1-Dalam masa 42 hari telah terbunuh Syahid seramai 4000 orang rakyat Syria.

  2-39000 orang telah cedera, mereka tak dirawat dan dibiarkan sahaja.

  3-Satu peristiwa di mana seramai 19 orang doktor di hospital dan 40 orang pesakit di hospital tersebut dibunuh tentera Assad di wilayah Doma.

  4-9000 tahanan ditahan.

  5-413 orang telah syahid di dalam penjara.

  6-Wanita2 diculik dan dibawa ke tempat yang tak diketahui. Wanita ini telah dirogol di hadapan abang2, ayah, anak2, dan ahli keluarga mereka. Sebelum dirogol, mereka digari terlebih dahulu.

  7-Seorang ukhti bernama Zainab Al-Husni dari Hims, di Madinah Khalid bin Al-Walid. Beliau telah ditangkap dan mahu diperkosa oleh tentera yang menangkapnya.

  Tetapi beliau melawan. Lantas beliau dibunuh dan telah dipotong 4 KERAT.. Anggota badan yang dikerat itu dimasukkan ke dalam plastik, lalu dicampakkan ke hadapan keluarga beliau.

  8-Mengucapkan takbir merupakan sesuatu yang tidak disukai.

  9-Menyuruh tukar Laa Ilaha Illah Basyar Asad.

  10-Basyar Assad juga daripada kelompok Syiah yang terkeluar daripada Islam dan mengharuskan untuk membunuh Muslimin Sunni..

  84% daripada posisi kepimpinan Rejim Basyar Assad dipegang oleh kaum keluarga mereka yang terdiri daripada 3 keluarga besar,

  6% daripada posisi tersebut pula daripada kaum Ajam dan 10% lagi daripada golongan Kuffar..

  Tiada posisi bagi Ahlus Sunnah wal Jamaah..Kezalimannya terhadap wanita dan kanak2 juga terlalu dahsyat melebihi Israel..rakyat2 Sunni dibunuh sesuka hati tetapi walau seorang Israel pun tidak ditumpahkan darah..hasbunallahu wa neemal wakeel..


  ReplyDelete
 3. tiada dalm agama kt cm tu ya...jgn bt undang2 sndiri...

  ReplyDelete
 4. Kekejaman Syiah pada Ahlul Sunnah Wal-Jamaah (sunni)

  1) Siapakah Bashar Asad yang sebenarnya?
  Basyar Assad merupakan anak kepada Hafez Assad yang sangat dikenali dengan kejam sejak rejim ini memerintah Syria. Sejak kecil Basyar Assad diajar oleh ayahnya membunuh bayi. Pada tahun 1982, peristiwa yang berlaku di HAMA hampir 40,000 rakyat Syria mati dibunuh oleh regim Assad. Selepas itu mereka berterusan melakukan kekejaman terhadap rakyat Syria.

  2) Apa hubungan Rejim Syria dengan Iran?
  Rejim Syria dan Syiah Iran menjadi sekutu yang kuat sejak sekian lamanya. Hal ini kerana bagi menjamin Syiah terus berkembang. Ia juga diketahui umum setelah Khomainie Iran membuat kenyataan terbuka menyokong Assad. Beberapa insiden ketika rakyat Syria melarikan diri ke Lubnan, Hizbullah menghalang dan menembak mereka. Tentera Iran pula ditempatkan di bumbung-bumbung rumah sebagai penembak tepat.

  3) Apa hubungan Rusia dan China dengan Assad sehingga mereka menggunakan VETO menghalang usul bagi memberi tekanan kepada rejim?
  Sebenarnya mereka merupakan sekutu lama yang saling memberi sokongan terutamanya dalam kebijakan faham sosialis dan komunis mereka (tidak sama tapi hampir serupa terutama dalam menzalimi rakyat). Di samping itu juga, Rusia adalah pembekal senjata paling banyak ke Syria.

  4) Apa pula hubungan ٌRejim Syria dengan Israel?
  Secara zahirnya kita akan melihat mereka bertindak sebagai anti israel, US, Barat dan memberi ruang dan kesempatan kepada Hamas menentang Israel. Dakwaan ini meleset ketika ditemukan fakta yang menyatakan bahawa Assad telah melakukan kesepakatan sulit dengan Israel dalam isu yang berkaitan dengan Bukit Golan dll.
  Assad mendapat imbalan yang besar dari pakatan sulit ini dan dibantu oleh US. Apakah logik bagi sebuah kerajaan yang punya kekuatan tentera dan berada bersempadanan dengan Israel termasuk Iran duduk diam terhadap kekejaman Israel tehadap saudara mereka di Gaza. Manakala menyerahkan Bukit Golan kepada Israel tanpa ada sebab yang munasabah.
  Sumber : http://hasnulhadiahmad.com/kanak-kanak-di-bunuh-kejam-oleh-rejim-basyar/

  ReplyDelete

 
Top