Menu

USTAZAH DICEKUP KERANA MEMILIKI KONDOM DAN LOVEBITE DI LEHER | MASAI – Aksi dramatis ditonjolkan seorang guru agama wanita ketika cuba memperdayakan anggota penguat kuasa Jabatan Agama Islam Johor (JAIJ) yang melakukan pemeriksaan di rumahnya gagal menyembunyikan aib sendiri apabila kesan gigitan cinta di lehernya menimbulkan curiga.

Biarpun beria-ia mendakwa tinggal bersendirian di rumah berkenaan sejak lima bulan lalu, temberang wanita berusia 27 tidak mampu bertahan lama.

Malah, penemuan dua kondom yang dipercayai baru digunakan dalam rumah berkenaan mengukuhkan lagi rasa curiga pihak berkuasa bahawa terdapatnya orang kedua dalam premis berkenaan.

Gambar hiasan.

Wanita yang mulanya berlagak bersahaja itu mula berubah riak wajahnya, menjadi semakin pucat apabila diasak dengan pelbagai soalan berhubung kesan merah di lehernya.

Dia mula mereka pelbagai cerita dengan mengatakan kesan berkenaan akibat digaru kerana gatal manakala kondom yang ditemui adalah milik rakannya yang dikutip sebelum dibuang ke dalam tong sampah.

Menurut sumber, selepas 20 minit berdolak-dalik, rahsia guru itu terbongkar dengan penemuan teman lelakinya bersembunyi di loteng.

Berdasarkan maklumat orang ramai yang mendakwa perlakuan tidak senonoh guru agama itu dengan pasangannya, satu serbuan dijalankan di rumah teres, Taman Rinting, Masai jam 1 pagi.

Hasilnya, kami menahan pasangan terbabit yang dipercayai berkhalwat dan tidak mempunyai sebarang hubungan suami isteri atau muhrim, katanya.

Menurutnya, berlaku kekecohan apabila teman lelaki guru terbabit mendakwa kononnya sukar untuk turun dari loteng berikutan siling yang tinggi. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!
JANA PENDAPATAN TANPA HENTI WALAUPUN ANDA TELAH BERHENTI!
Wujudkan Suasana Islamik Rumah Anda Dengan Alunan Azan Setiap Waktu, Bacaan Quran & Zikir! Free Poslaju & Free Gift!

2 Comments:

  1. ALAAA KALAU SAMANNN PUNNN BUKANYA ORG MISKIN YG DAPAT DUIT TUUUU ,BAGI MREKA KAWIN SERTA MERTA APASALAH NYAAA,DARIPADA MKSIAT LG NTIIII.

    ReplyDelete
  2. Hai, Ustazah d tangkap basah. Yang bertudung dan yang berkondom tu manusia juga, bagi lah dia kawin secara halal. Manusia semua ada nafsu, jangan ambil tindakan secara critical, nanti dia orang akan menjadi liar dan menjadi satu masalah juga.

    Buat counseling, mahu kawin atau tidak. Tak mahu baru denda dan semasa kawin tu buat belanja besar sikit, ajak JAIJ team makan sama. Habis cerita, dan terus buat 3-4 anak secara instance maggie mee.

    ReplyDelete

 
Top