HANEZ SURAYA - TIDAK SALAH BUAT PEMBEDAHAN PLASTIK


TIDAK SALAH BUAT PEMBEDAHAN PLASTIK - HANEZ SURAYA | KUALA LUMPUR – Pelakon Hanez Suraya menafikan khabar angin yang mendakwa dia melakukan pembedahan plastik terhadap hidungnya bagi kelihatan lebih cantik.

Hanez, 29, berkata, dia percaya ada pihak yang menyebarkan berita tersebut dan cuba menjatuhkan reputasinya dalam industri seni.

“Cerita ini tidak benar, saya ke Bali baru-baru ini adalah untuk bercuti dan bukan kerana melakukan pembedahan hidung.

“Saya tahu ada individu yang sebarkan berita palsu ini dan cuba memburukkan nama saya dalam industri,” katanya kepada mStar Online ketika ditemui pada majlis Media Prima Screening 2014, di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur, di sini, Jumaat.

Hanez berkata demikian ketika diminta mengulas tentang khabar angin yang mendakwa dia melakukan pembedahan plastik keatas hidungnya di sebuah pusat kecantikan di Bali, Indonesia.

Bagaimanapun, Hanez berpendapat tidak salah bagi individu yang ingin melakukan pembedahan plastik untuk kelihatan cantik dan ia suatu perkara normal dewasa ini.

“Bagi saya pembedahan plastik sudah jadi satu perkara normal bagi sesetengah orang. Kalau seseorang itu buat pembedahan plastik untuk cantik, kenapa tidak? Itu adalah hak masing-masing,” ujarnya.

Dalam pada itu, mengulas tentang lakonannya dalam drama popular I Love You Mr.Arrogant, Hanez berkata, dia dibenci peminat gara-gara watak antogonis yang dibawanya itu.

“Watak Sherry beri impak yang besar kepada saya, sehinggakan ada peminat yang mengeluarkan kata-kata kesat kepada saya.

“Ada juga yang menyamakan watak Sherry tu dengan diri saya misalnya dari segi perangai dan pakaian yang seksi. Saya harap penonton tidak terus membuat persepsi begitu”, katanya.

mStar Online
ISTERI SUKA SUAMI TAHAN LAMA!
JANA PENDAPATAN TANPA HENTI WALAUPUN ANDA TELAH BERHENTI!
BINA BLOG BISNES UNTUK KEMBANGKAN BISNES ANDA DI INTERNET! MURAH & CEPAT!
Wujudkan Suasana Islamik Rumah Anda Dengan Alunan Azan Setiap Waktu, Bacaan Quran & Zikir! Free Poslaju & Free Gift!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

hanez suraya kafir ker atau seorang yang beragama islam. kalau rasa diri itu orang islam bertaubat laaaaaa. nak cantik pun janganlah langgar hukum allah. allah dah ciptakan seseorang itu bersebab dan tiada cacat celanya. klau ada pun cacat dan kekurangan, itu hikmah darinya. macam stupid jer artis bagi statement macam tu......

Reply

kalu tak tahu hukum jgn sesuka cakap..nanti Allah turunkan bala...adalah menjadi kewajipan saudari pegi belajar agama klu dah tau diri tu jahil...semoga Allah memberi hidayah pd saudari

Reply

Post a Comment